Actualitate

Bebelușul nenăscut al femeii lovite de mașină pe o stradă din București, a murit. Tânăra era însărcinată în 8 luni

Publicat: 27 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bebelușul nenăscut al femeii lovite de mașină pe o stradă din București a murit. Tânăra era însărcinată în 8 luni
Accidentul a avut loc pe o stradă din cartierul Titan

Femeia gravidă care a fost lovită de un șofer, în timp ce încerca să traverseze o stradă din București, a pierdut sarcina. Tânăra a ajuns seara trecută la Spitalul Pantelimon din Capitală cu fractură la unul dintre picioare, după ce a fost lovită în timp ce încerca să traverseze strada în cartierul Titan.

Medicii au ținut-o toată noaptea sub supraveghere, însă în această dimineață, tânăra a pierdut sarcina.

Șoferul, un cetățean străin, a fugit de la locul accidentului. A fost prins în această dimineață, 27 ianuarie, pe aeroportul din Cluj, în timp ce încerca să părăsească țara.

”În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, anunță poliția.

Tânără gravidă, spulberată în timp ce traversa strada

Tânăra, însărcinată în 33 de săptămâni, a ajuns la Spitalul Pantelimon cu fractură deschisă la unul dintre picioare. Din fericire, starea ei este una stabilă, spun medicii, dar va rămâne sub supraveghere.

Accidentul a avut loc pe o stradă din cartierul Titan.

În Capitală ninge deja de aseară iar stratul de zăpadă depus este deja unul consistent. În unele cartiere drumarii au ieșit deja să curețe străzile.

Adauga un comentariu