Bursa Barfelor

Bella este fată rea? Probleme cu miliția

Publicat: 25 mai 2022

La final de rubricuță babele vă povestesc câteva chestiuni legate de o domnișoară celebră. Iacă Bella Macanache de la Cetapin cică este fată tare rea uneori. La urechile babelor a ajuns o enformație care spune că a avut niște plângeri pe la miliție. Acum cică ar fi vorba despre niște bani, dar nu bagă babetele mână în foc că ar fi așa. Oricum despre celebra Bella sunt multe de spus. O să mai povestim la momentul potrivit despre asta. Până atunci mai așteptăm să vedem ce mai apare. Bella e ca un izvor…nesecatî de surprize!
Comentarii
 • E vorba de un dosar de FURT! Sa vedem cum vor explica asta cei de la CITADIN când vor primi documentația!!!!!! E prea mult !!!! DNA sa si facă treaba mai repede

 • Drogații Nechifor de la colegiul Holban,și Horobet Bogdan,de prostituție cu Petronela Munteanu(Carla) și prospături de la scoli și spălare de bani se ocupa alte instituții,tic tac, tic tac.

 • Sfidează in continuare și vine la serviciu! A ajuns o instituție publica umbrita de colega Nostra Isabela Danalache ,care chiar mama dânsei a angajat-o,FARA CONCURS,după ani de prostituție in Italia si Iasi sa stea in accelasi birou alaturi de noi!!! Ajungem naibii mai rău și ne trezim cu toate “ valorile “ de se întorc din afara țării , cu Pile In PNL și ceva Cabinete Avocat sa ne defileze ca “Mari Doame” prin Institutiile Statului la care toți ne am angajat prin CONCURS !!!!! Domnule BODEA când Trimiteți corpul de control la CITADIN?!!! DNA ai început verificările in aceasta “ AFACERE”?!!!

 • Sfidează și vine la serviciu in continuare drogatul Radu Ionel Nechifor de la Colegiu Holban,care se ocupa de prostituție si spălare de bani,droguri oare inspectoratul școlar ce zice ? Ambii sunt legați ombilical prin infractiuni!!!

 • Cata credibilitate poate sa aibă un infractor?
  Așteptăm Bogdan Horobet documentația la sediu,nu vorbe ,ci fapte și acte!!!

 • Dacă la Citadin au credibilitate Dansatoarele de NightClub din Italia după cum văzut in poze atunci , ce sa mai discutam?!..

 • Isabela ai uitat cred vremurile cand ii sugeai pe Raducu si Bogdanel in același timp la tn acasă in Visoianu?! Ciocu mic !! Stttt 😜

 • Isabela acest Bogdan Horobet despre care vorbesti in felul asta nu e cumva acceasi persona cu care ai botezat impreuna pe nepoțelului tău acum doi ani?? Atunci nu era precum îl faci tu acum in comentariile tale ?!!!! Dar nah tupeu de dansatoare la Bara care și a arătat “ MIJUL “ pentru 20€

 • Cand trimite Bodea Corpul de Control la Citadin?!!?Bodea nu poate sa trimita Corpul de Control pentru ca el insusi are cam multe belele penale . D-le chiar nu stii? Ceri unuia ca el sa se implice in asemenea cazuri cand lui Bodea ii tremura chiloteii? Am inteles. Uite cine este prostul de sus care distruge Iasul si voteaza un penal si un lenes care ne papa banii fara munca .

 • Paraschiva Pricop este și ea o prostituata și o drogata,a rupt tot în țară și apoi de rușine a plecat afara,să poată suge pe 20 e si alimenta drogatul!!!

 • Polițiștii au un fir care-i duce la rețeaua hoților de mașini ,articol în ziarul de Iași,activitate infracțională de 20 ani ,furt de mașini, pușcărie la Botoșani, droguri ,prostituție, spălare de bani.

 • Frații dolcan știu ca la petrecere acest horobet bogdan,mort de beat și drogat a făcut scandal și a fost scos în șuturi,scandalagiu pe unde merge!!

 • Așa este! Eram prezenta când a făcut asta! Se Afla in NightClubul Bulli Pulpe one din Piacentza când a descoperit ca Asa zisa operatoare de calculator de la Citadin cu care credea ca vorbește era in “ prive “ cu doi Italieni ! Barele din night au scapat! Scaunele nu au fost așa norocoase !!!!

Adauga un comentariu