Diete si regimuri

Iată de ce ar trebui să bei apă cu lămâie în fiecare zi!

Publicat: 10 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată de ce ar trebui să bei apă cu lămâie în fiecare zi
Beneficiile apei cu lamaie

Beneficiile apei cu lamaie. Adăugăm adesea o bucata de lămâie pentru a da unui pahar cu apă puțin gust. Dar știați că consumul de apă cu lămâie în fiecare zi are multe beneficii pentru sănătate?

Apa cu lamaie are efect antiimbatranire

Cu toții îmbătrânim, dar asta nu înseamnă că trebuie să avem pielea înfiorătoare. Datorită dozei mari de vitamina C, apa cu lămâie ajută la repararea celulelor deteriorate ale pielii și reduce petele, ridurile profunde și liniile fine.

Ajută la prevenirea acneei

Cantitățile potrivite de apă cu lămâie vă pot ajuta să vă vindecați pielea din interior. Asta nu înseamnă că acneea, punctele negre și alte pete de piele vor dispărea complet, dar merită încercat, nu-i așa?

Beneficiile apei cu lamaie. Păr mai puternic și mai sănătos

Apa cu lamaie ajuta la mentinerea parului sanatos. Proprietățile bune ale lămâii întăresc și rădăcinile părului, promovând creșterea acestuia. De asemenea, apa cu lamaie are o proprietate astringentă care poate ajuta la reducerea sebumului.

Recuperarea mai rapidă de boală

Aveți gingii sângerande? Umpleți un pahar cu apă călduță și adăugați suc de lămâie. Veți observa că după un minut de gargară, sângerarea va scădea. Acest efect de curățare a apei cu lămâie ajută, de asemenea, la recuperarea de boli. Aveți febră mare sau durere în gât? Apa cu lămâie ajută la uciderea bacteriilor.

Sprijina digestia

Balonare, dureri abdominale sau crampe: ni se întâmplă tuturor uneori. Consumul unui pahar cu apă călduță cu sucul unei lămâi întregi poate contribui la promovarea unei digestii bune, iar crampele sau durerea vor disparea rapid.

Rinichii mai sănătoși

Știm cu toții că apa este bună pentru rinichii noștri. Dar știați că consumul de apă cu lămâie ne face rinichii și mai fericiți? Lamaia ajută la eliminarea toxinelor și deșeurilor din corpul nostru și mai rapid.

Beneficiile apei cu lamaie. Îmbunătățește sistemul imunitar

Lamaia este formată din vitamina C și, prin urmare, poate oferi un impuls imens sistemului dumneavoastră imunitar. Vă ajută să vă întăriți sistemul imunitar, vă ajută să preveniți sau să luptați împotriva bolilor.

Plămânii mai sănătoși

Dacă suferiți în mod regulat de probleme de respirație precum astmul sau bronșita, apa cu lămâie vă poate ajuta. Evident, problema nu poate dispărea doar consumând un pahar de apă cu lămâie, dar un pahar pe zi poate ajuta la îmbunătățirea sistemului respirator.

Ai de gând să bei apă cu lămâie în mod regulat? Dacă da, faceți-o cu un pai pentru a proteja smalțul dinților.

Adauga un comentariu