Remedii naturiste

Beneficiile bicarbonatului de sodiu pentru frumusete

Publicat: 25 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Beneficiile bicarbonatului de sodiu pentru frumusete
Bicarbonatul de sodiu este cea mai convenabilă pastă de dinți care ajută la obținerea de albi strălucitori.

Bicarbonatul de sodiu este un exfoliant excelent pentru piele; are o natură ușor abrazivă, care ajută la îndepărtarea celulelor moarte și permite producerea de celule noi, conferind strălucire pielii. Tot ce trebuie să faceți este să diluați bicarbonatul de sodiu în apă și să-l aplicați pe față printr-o mișcare circulară. Nu utilizați această soluție zilnic; în schimb, utilizați-l doar de două ori pe săptămână.

Bicarbonatul de sodiu reduce inflamația de pe piele și scade șansele de a dezvolta acnee și cosuri. Proprietățile sale anti-bacteriene ajută la prevenirea erupțiilor.

Perfect pentru buze

Cunoscut ca un agent de curățare popular, bicarbonatul de sodiu are efecte si asupra buzelor. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați miere și bicarbonat si sa aplicați-l pe buze timp de două până la trei minute.

Ajută la albirea dintilor

Bicarbonatul de sodiu este cea mai convenabilă pastă de dinți care ajută la obținerea de albi strălucitori. Ajută la îndepărtarea plăcii de pe dinți, datorită naturii sale abrazive. De asemenea, poate ajuta la eliminarea decolorării datorită puterii alcaline pe care o deține.

Un ingredient de bază pentru îngrijirea părului

Deși nu există nicio dovadă științifică a utilizării bicarbonatului de sodiu ca soluție perfectă de îngrijire a părului, se spune că acest ingredient favorizează creșterea părului. Acest ingredient magic din bucătărie merită mai multă atenție decat cea pe care o primește de fapt.

Adauga un comentariu