Cancan ultimă oră

Benone Sinulescu a fost externat. Cum se simte artistul

Publicat: 23 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Benone Sinulescu a fost externat azi din spitalul Județean Arad, după ce artistul a fost internat vreme de două săptămâni la Urgență. Atunci, artistul a fost găsit căzut în casă în stare de inconștiență de către soția lui, Elena.

Benone Sinulescu a fost internat pe 10 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, acolo unde a fost supus mai multor seturi de analize medicale. După ce a căzut inconștient în casă, artistul a fost dus de către soția sa la un centru de îngrijiri paleative.

Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului a alertat opinia publică, susținând faptul că starea maestrului se înrăutățise, el fiind transferat ulterior la secția UPU a Spitalului Județean Arad. După două săptămâni de îngrijiri, medicii Spitalului Județean din Arad au hotărât să-l externeze pe artist, chiar dacă la un moment dat se pusese problema unei intervenții chirugicale. Impresarul Ionuț Pavel a spus că chiar Raed Arafat i-ar fi propus soției artistului să meargă să-l opereze la Timișoara, dar ea a refuzat.

„Benone este acasă de câteva ore şi e conştient şi întremat!”, a sunat singura declaraţie pe care partenera de viaţă a lui Benone Sinulescu a dorit să o facă, în exclusivitate pentru Playtech.

La rândul său, directorul medical al Spitalului Judeţean Arad, medicul Lenuţa Timiş, a declarat că Benone Sinulescu a părăsit joi spitalul într-o situaţie mult diferită faţă de cea în care sosie în după-amiaza zilei de sâmbătă, 10 iulie. „Pacientul a plecat de la noi într-o situaţie mult mai bună decât a sosit. De acest lucru pot să vă asigur”, a declarat medicul pentru Playtech.ro.

Ionuț Pavel, nemulţumit de decizia luată de medici

La rândul său, Ionuț Pavel s-a arătat uimit de faptul că medicii din Spitalul Județean Arad au decis să-l externeze după doar două săptămâni pe maestru.

“Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică si atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative.

Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara”, a declarat Ionuț Pavel, în exclusivitate, pentru Click!

În plus, profesorul Anton Hadăr, un bun prieten al lui Benone Sinulescu, a spus că soţia artistului ar fi dorit ca medicii de la Arad să-l mai ţină în spital.

“Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici dacă s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului”, a spus Anton Hadăr, pentru România TV.

Adauga un comentariu