Cancan ultimă oră

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul din 2014. Cine va moșteni întreaga avere: „Avem familii mari”

Publicat: 18 nov. 2021

Interpretul de muzică populară Benone Sinulescu a murit joi, la vârsta de 84 de ani. Artistul şi-a făcut testamentul în urmă cu mai mulţi ani, mai exact în 2014. Atunci, el declara că i-a lăsat averea soției sale, iar când ea nu va mai fi, nepoții vor moșteni agoniseala de-o viață a artistului, potrivit romaniatv.ro.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari‘, a declarat Benone Sinulescu, potrivit Viva.ro.

Deşi informaţii iniţale au indicat că ar fi murit la spital din cauza unei pneumonii, soţia lui a explicat că el a refuzat internarea.

Benone Sinulescu a avut în ultimele luni probleme de sănătate, fiind internat în mai multe rânduri.

Soția lui Benone Sinulescu: „N-a vrut să fie dus la spital, de frică”

Elena Sinulescu trece prin cele mai grele momente. Soțul acesteia, interpretul Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Cauza decesului o reprezintă o pneumonie de aspirație.

Cântărețul s-a confruntat și cu alte probleme de sănătate. În luna iunie a fost internat la spital, acesta fiind găsit inconștient de către apropiați. Atunci, medicii au reușit să îl stabilizeze, mergând chiar și la o clinică de recuperare. Însă, de această dată, nu s-a mai putut face nimic. Organismul artistului a fost prea slăbit, o pneumonie fiindu-i fatală.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu avea o relație specială cu soția sa

Interpretul s-a căsătorit cu Elena Sinulescu și au trăit fericiți mai bine de 40 de ani. Aceasta a avut foarte puține apariții sau ocazii în care a vorbit public. Elena nu a fost doar soția lui Benone Sinulescu, ci și confidenta artistului.

În urmă cu mai mult timp, artistul a făcut câteva dezvăluiri despre femeia care i-a fost alături o viață întreagă. Într-unul dintre interviurile pe care le dădea, nea Beni a declarat că Elena  „este cel mai bun critic” al său, dar și persoana care l-a completat din toate punctele de vedere. Cei doi s-au cunoscut în casa artistei Ileana Sărăroiu.

„Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit». De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă”, a mai precizat Benone Sinulescu.

Adauga un comentariu