Cancan ultimă oră

Bia Khalifa se iubește cu un trapper internațional: „Arată cum ar trebui să arate un bărbat. Nu e chiar așa bad boy, doar pare”

Publicat: 20 iul. 2021
Bia Khalifa a schimbat genul muzical, în materie de relații, cel puțin. Dacă în trecut s-a iubit cu Dani Mocanu, acum a trecut la un trapper internațional. Fosta concurentă de la iUmor a dezvăluit că nu mai este singură.

Bia Khalifa a schimbat genul muzical, în materie de relații, cel puțin. Dacă în trecut s-a iubit cu Dani Mocanu, acum a trecut la un trapper internațional. Fosta concurentă de la iUmor a dezvăluit că nu mai este singură.

Toată lumea se întreabă cine este cel care a cucerit-o pe Bia Khalifa, însă blondina nu a vrut să dea prea multe detalii despre noul iubit. Se pare că aceștia s-au cunoscut în Italia, în urmă cu doi ani și abia acum s-a aprins flacăra iubirii.

Bia Khalifa a mărturisit că de două luni vorbește încontinuu cu tânărul și că se înțeleg de minune. Deși sunt pe aceeași lungime de undă, tânăra nu vrea să se grăbească și ia totul pas cu pas.

„E un tip mișto cu care eu vorbesc. Ne știm de doi ani și vorbim de puțin timp, de două luni. Arată cum ar trebui să arate un bărbat din punctul meu de vedere. Nu e chiar așa bad boy, doar pare. E o persoană cu care mă înțeleg foarte bine, o persoană dragă mie cu care mă înțeleg momentan bine pentru că sunt destul de matură încât să nu mă arunc foarte repede în ceva. Are ochii căprui.”, a declarat Bia Khalifa, la Antena Stars.

Cine este cel care a cucerit-o pe Bia Khalifa

Se pare că tânărul care a reușit să îi capteze atenția fostei concurente de la iUmor este un artist foarte cunoscut pe plan internațional, care s-a lansat în Italia, țara unde ea a locuit timp de mai mulți ani.

Cei doi se află în relații de două luni și avansează ușor, ușor către o relație serioasă. Bia Khalifa a mărturisit că l-a atras la el faptul că au multe lucruri în comun și aceleași principii de viață. Pentru a se cunoaște mai bine și a vedea cât de compatibili sunt, cei doi vor pleca în curând într-o vacanță.

„Probabil o să mergem undeva, știe că mie îmi place să merg în vacanțe peste tot. Dacă eram singură sau ceva, mai ziceam, acum suntem doi, nu mai sunt singură și cum el e gentlemen nici nu mă gândesc la așa ceva”, a mai spus Bia Khalifa.

Adauga un comentariu