Cancan

Bianca Comănici a dat cea mai tristă veste, despre o boală incurabilă!

Publicat: 27 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Comănici a dat cea mai tristă veste despre o boală incurabilă
Bianca Comănici a dat cea mai tristă̆ veste, despre o boală incurabilă̆!

Bianca Comănici a dat cea mai tristă veste. Fosta concurenţa de la „Puterea dragostei” le-a cerut ajutorul prietenilor viruali. Ce a păţit Bianca în miez de noapte.

Deoarece are foarte mulţi susţinători, câştigătoarea Puterea dragostei a decis să facă un gest extraordinar pentru o femeie care are nevoie de mult ajutor în acest moment.

Bianca Comănici a dat cea mai tristă veste

Bianca a postat Instastory un mesaj umanitar pentru o doamnă ce suferă de neoplasm mamar și are mare nevoie de ajutor pentru a trece cu bine de această încercare grea a vieții.

„Bună ziua! Vă rog să mă ajutați să distribuim această postare, în speranța că printre dumneavoastră se regăsesc oameni care ar contribui la salvarea unei vieți. Este vorba de profesoara Goriță Mihaela, din Bacău, născută pe 8 noiembrie 1975, diagnosticată cu neoplasm mamar stâng cadran central, pleurezie stângă secundară, determinări osoase, în curs de chimioterapie. Prezintă rană deschisă, momentan neoperabilă din cauza celulelor canceroase pe parte de torace, oase, coaste. Orice contribuție este importantă, fiecare bănuț contează. Mulțumesc”, se arată în mesajul purtat de Bianca la miezul nopții.

Ieri, Marius a făcut același gest frumos pentru un prieten:

„Pentru cei care îl cunoașteți, el este Ciorni, prietenul și colegul meu- Ciorni la care de ani de zile vă tundeți, cel care de multe ori a fost acolo când era urgent să vă tundeți, acum pentru el este urgent. A aflat în urma unor investigații de o tumoră pe creier, iar marți va intra în operație, iar costul acesteia este de 15 000 de euro. Toate detaliile le aveți atașate, contează orice sumă, orice share. Știu ce oameni am în jur, așa că mă bazez pe voi,” a scris o tânără pe Instagram, iar Marius a redistribuit mesajul.

Cine e Bianca de la Puterea Dragostei

Bianca Maria Comanici este o tânără constănţeanca de 19 ani, romantică şi sigură pe ea. Bianca e make-up artist, provine dintr-o familie numeroasă, mai are doi fraţi şi o soră. Îi plac plimbările lungi sub clar de lună şi are o slăbiciune pentru parfumurile fine.

S-a înscris la “Puterea Dragostei” pentru că spera să întâlnească băiatul perfect pentru ea: matur, cerebral, sincer şi inteligent. Este foarte pretenţioasă la capitolul “partener” aşa că bărbatul perfect trebuie să ştie ce vrea de la viaţă, dar să nu îşi neglijeze fizicul. Acesta trebuie să aibă un corp armonios şi atletic.

Bianca Comanici a câştigat ultimul sezon al emisiunii Puterea Dragostei alături de Livian, fiul lui Nelson Mondialu.

Adauga un comentariu