Cancan

Bianca Drăgușanu a avut apariții incendiare în Playboy. Detalii inedite din viața vedetei!

Publicat: 14 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu a avut apariții incendiare în Playboy. Detalii inedite din viața vedetei
Aparițiile Biancăi Drăgușanu în Playboy i-au adus blondinei sume mari de bani, bucurându-se de atenția bărbaților

Bianca Drăgușanu a apărut în Playboy de mai multe ori, în urmă cu câțiva ani. Vedetei i s-a făcut o ofertă de nerefuzat pentru a poza și a acceptat-o. Fosta asistentă TV a declarat că nu regretă această decizie pe care a luat-o. Deși acum este mamă, nu își ascunde corpul voluptos, vedeta postând imagini provocatoare pe rețelele de socializare. Aceasta nu a avut parte de noroc în dragoste, Bianca având multiple relații tumultoase.

Vedeta s-a iubit cu muți bărbați celebri, printre care: Adrian Cristea, Coco Păun, Victor Slav și Cătălin Botezatu. Ultima relație în care a fost implicată, a fost cu Gabi Bădălău. Cei doi s-au despărțit anul acesta, după numeroase certuri și împăcări de-a lungul anului trecut.

Bianca Drăgușanu a pozat în Playboy înainte de a deveni mamă

Fosta asistentă a lui Capatos a pozat în revista destinată adulților cu ani în urmă, înainte de a deveni mamă. Aceasta nu s-a sfiit de a-și arăta formele voluptoase în Playboy. Bianca a apărut pentru prima dată pe micile ecrane în emisiunea „Din dragoste”. După apariția la emisiune, vedeta a trecut prin multe transformări de-a lungul timpului. Fosta asistentă TV a declarat într-un interviu că a reușit să slăbească mâncând doar o masă pe zi. Ulterior, aceasta a reușit să se mențină prin mult aerobic și mers pe jos. Vedeta a declarat că nu ar fi cerut să pozeze în revistă, însă după ce a primit oferta, a acceptat, Bianca fiind mândră de felul cum arată. 

„Sunt mândră de cum arăt. În fond, din asta trăiesc: din vânzare de imagine, nu am idei preconcepute și nu mi-e jenă să o fac.”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un interviu.

Deși nu a mai pozat în revista destinată pentru bărbați de când a devenit mamă, vedeta nu se sfiește să apară nici acum în ipostaze provocatoare. Pe rețelele de socializare, Bianca își încântă mereu urmăritorii cu imagini incendiare. Cele mai recente postări a fostei asistente TV pe pagina sa de Instagram, sunt două poze în cadă. În una din imagini, blondina stă cu spatele la cameră, iar în cea de a doua este acoperită de trandafiri, lăsând imaginația bărbaților să zboare.

Relațiile tumultoase din viața vedetei

La capitolul relații, Bianca Drăgușanu a avut parte de numeroase povești de dragoste, ce nu s-au terminat cu un final fericit. La începutul carierei, aceasta a fost iubita lui Cătălin Botezatu. După ce s-au despărțit, au rămas în relații bune, cei doi fiind foarte buni prieteni la momentul actual. Botezatu a cunoscut-o pe Bianca la un casting organizat chiar de el și a remarcat-o din primele clipe. La scurt timp după eveniment, cei doi s-au îndrăgostit unul de altul. 

După apariția Biancăi, la emisiunea „Dansez pentru tine”, alături de Victor Slav, între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste. Fosta asistentă Tv s-a căsătorit cu acesta, însă au divorțat la scurt timp. Mariajul celor doi a durat un an și în urma lui s-a născut fetița lor, Sofia. Chiar dacă au divorțat, Bianca și Victor au rămas în relații bune de dragul copilului lor. De curând, blondina a avut o relație de un an cu Gabi Bădălău. De-a lungul anului, cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, relația lor fiind plină de certuri și neînțelegeri. Bădălău a confirmat în luna ianuarie că povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

De curând, frumoasa blondină și-a sărbătorit ziua de naștere, însă nu a fost foarte încântată de cadourile pe care le-a primit. La împlinirea vârstei de 40 ani, vedeta a primit săpun, odorizant de baie și trei trandafiri din plastic. Aceasta a fost dezamăgită de cadou și a menționat într-un story că dorește să le înapoieze.

Aparițiile Biancăi Drăgușanu în Playboy i-au adus blondinei sume mari de bani, bucurându-se de atenția bărbaților. În momentul de față, aceasta a renunțat la pictoriale incendiare din revistă, însă continuă să își arate formele voluptoase pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu