Cancan

Bianca Drăgușanu a suferit din dragoste. Cine au fost bărbații celebri din viața focoasei blonde 

Publicat: 19 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu a suferit din dragoste. Cine au fost bărbații celebri din viața focoasei blonde 
Bianca Dragusanu a avut parte de mai multe relatii amoroase si a suferit din dragoste de mai multe ori

Dincolo de celebritate și aparițiile ei controversate, de temperamentul vulcanic afișat, Bianca Drăgușanu a suferit din dragoste. Mai mulți bărbați celebri din viața focoasei blonde au avut o influență deosebită în cariera și destinul ei.

Frumoasa blondă își asumă însă trecutul amoros și recunoaște că fiecare bărbat din viața ei a ajutat-o să fie mai puternică.

„Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele!”

De ce a suferit din dragoste Bianca Drăgușanu

Viața amoroasă a blondinei a fost și este una tumultuoasă. Bianca Drăgușanu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, oameni de afaceri, fotbaliști, însă unele relații au implicat-o în nenumărate scandaluri.

De la jigniri sau acuze grave până la bătăi crunte, vedeta tv a trecut prin multe experiențe neplăcute pe plan sentimental. Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a afirmat în repetate rânduri că nu regretă nimic din ce a făcut sau a trăit, fiecare bărbat din viața ei contribuind la maturizarea sa.

Prima suferință din dragoste a fost în relația cu Mihai Mătușoiu, bărbat pentru care a venit la emisiunea „Din dragoste” prezentată la acea vreme de Mircea Radu. Blondina, pe atunci în vârstă de 16 ani, a avut prima apariție în televiziune în 1999, când a venit la celebra emisiune pentru a recâștiga iubirea tânărului Mihai de care era îndrăgostită.

“Eram foarte încrezătoare în mine, doar că eram o copilă. Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele. Mie îmi pare bine că există, pentru că așa îți dai seama de evoluția unui om.”

Cu toate acestea, relația dintre cei doi nu a durat foarte mult și s-au despărțit.

Bianca l-a cunoscut pe Coco Păun la doar 20 de ani

Destinul avea să o ducă pe Bianca Drăgușanu în brațele altui bărbat. La vârsta de 20 de ani, Bianca l-a cunoscut pe Coco Păun, primul bărbat care a bătut-o crunt pe frumoasa blondină.

Într-un interviu, vedeta povestește despre chinurile din acea perioadă:

“Mi-a rupt picioarele și m-a lovit în locul în care pe mine mă doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mi-a rupt piciorul. De ziua mea s-a întâmplat asta. Am plecat de la el fără să-i spun, m-a prins și s-a întâmplat să mă bată pe stradă. M-am gândit că singurul mod de a scăpa de el era să mă sinucid. Mă punea în genunchi, pentru că spunea că, în fața lui, eu sunt vinovată, că l-am adus în stare să mă lovească.”

Au urmat și alte povești amoroase în care Bianca Drăgușanu a avut de suferit.

În 2019, blondina îl cunoaște pe Alex Bodi, cu care se căsătorește civil. După câteva luni, cei doi sunt implicați într-un scandal imens. Afaceristul este acuzat de proxenetism, urmărit de autorități, iar Bianca depune o plângere penală pentru violență.

Și în relația cu Gabi Bădălău focoasa blondină a suferit în urma bătăilor pe care acesta i le-ar fi dat. Au urmat alte scandaluri până când cei doi s-au despărțit definitiv.

Alături de Bianca Drăgușanu a fost mereu mama acesteia, Madi Dragoș. Cele două au o relație apropiată, Madi susținând-o pe frumoasa blondină de fiecare dată.

Bărbații celebri din viața Biancăi Drăgușanu

Mai mulți bărbați celebri au cucerit inima frumoasei Bianca. Printre aceștia sunt Coco Păun, Cătălin Botezatu, Adrian Cristea, Victor Slav, Tristan Tate, Alex Bodi, Gabi Bădălău.

Fiecare poveste de dragoste a fost una agitată, unele dintre ele asigurându-i blondinei celebritatea.

Toate aceste relații au fost pline de certuri și împăcări, de scandaluri, însă vedeta își asumă tot ceea ce a trăit fără a regreta. Blondina a fost căsătorită de două ori, cu Victor Slav în 2013, cei doi având împreună o fetiță, Sofia Natalia, și în 2019 cu Alex Bodi, controversatul afacerist.

Bărbatul care i-a marcat cel mai mult viața este Cătălin Botezatu. Bianca Drăgușanu recunoaște că faimosul designer a susținut-o mereu, a iubit-o foarte mult și a ajutat-o să evolueze pe plan profesional.

Invitată la o emisiune, vedeta mărturisește deschis ce a reprezentat pentru ea relația cu Cătălin Botezatu și cum a contribuit el la formarea ei personală și profesională:

„A fost foarte palpitant, totul nou, totul strălucitor, totul frumos, a fost cu iubire, cu gelozie. Este în continuare un om foarte important pentru mine, ca și om, ca și carieră, este impunător, este deștept, este modelul meu. Sunt fascinată de el. Ne-am potrivit din foarte multe puncte de vedere”, a spus Bianca Drăgușanu.

Cum arată bărbatul ideal pentru Bianca Drăgușanu

După mai multe relații cu bărbați celebri, frumoasa blondină știe exact ce își dorește de la viitorul partener.

Întrebată cum ar trebui să fie bărbatul perfect pentru ea, Bianca afirmă:

„În momentul de față iubirea începe și se construiește cu respect, trebuie să mă respecți, după care vine alt cuvânt important în definiția iubirii. Trebuie să mă adori, trebuie să mă faci prioritate și trebuie să-mi dai cel mai prețios lucru pe care-l avem cu toții, timp. Momentul în care eu simt toate lucrurile astea încep să cred că mă iubești. Și apoi, bineînțeles, că nu pot iubi un bărbat mai puțin potent financiar pentru că eu sunt o femeie care o am partea asta materială câștigată și sunt învățată să trăiesc la un anumit nivel de viață. Nu pot și mi-ar fi greu să mă îndrăgostesc de un bărbat cu Skoda Octavia, înseamnă că ceva nu merge acolo.”

Viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu a fost una agitată, cu scandaluri și suferințe din dragoste. Frumoasa blondină își asumă trecutul și continuă să fie și în prezent una dintre cele mai râvnite femei din showbizul românesc.

Adauga un comentariu