Cancan

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută! Cum a reacţionat Sofia

Publicat: 29 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută Cum a reacţionat Sofia
Bianca Drăgușanu a mărturisit pentru prima dată la TV că a fost agresată de fostul soţ, dar şi cum a reacţionat Sofia

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută! Blondina a mărturisit pentru prima dată la TV că a fost agresată de fostul soţ, dar şi cum a reacţionat Sofia. Dezvăluirile au fost făcute în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

”Nu am recunoscut până acum. Încercam să ascund totul cu machiaj”, sunt doar câteva din declaraţiile făcute de Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută în timpul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. Vedeta a făcut dezvăluiri şocante despre relaţia cu Alex Bodi.

În ediţia de luni, 28 decembrie, a emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, Andreea i-a făcut o vizită Biancăi Drăgușanu, vizita care s-a lăsat cu lacrimi, dar şi cu dezvăluiri în premieră. Dacă până acum, blondina a ţinut doar pentru ea chinurile prin care a trecut în relaţia cu fostul soţ, iată că acum şi-a făcut curaj să vorbească.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută! Vedetă a vorbit şi despre cât de afectată a fost fiica ei, Sofia, de situaţia complicată în care a fost pusă din cauza fostului soţ, potrivit wowbiz.ro.

”Nu am recunoscut până acum. Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam (n.r. Sofiei) că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi şi mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe fata…”, a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Farsă de proporţii pentru Bianca Drăgușanu

Se cunosc de ani buni şi sunt prietene, dar nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că Andreea va reuşi să o facă pe Bianca Drăgușanu să plângă. În timp ce se afla cu Andreea în casa ei, povestind, cineva a bătut la uşă, iar când a deschis, blondina a avut parte de un şoc. Erau mascaţii cu un mandat de percheziţie! Bianca ştia că nu are nimic de ascuns şi a încercat să le explice că nu au ce cauta în casa ei.

Dar, în timp ce vorbea cu procurorul de caz, a ieşit la iveală un detaliu neştiut. Se pare că fostul soţ al Biancăi Dragusanu are încă domiciliul în casa blondinei. Chiar ea a recunoscut ulterior în fata prezentatoarei tv.

”Mandat de percheziţie! Dar la mine? De ce la mine? De ce eu?”, a spus Bianca atunci când au apărut mascaţii.

Întrebata de Andreea Mantea de ce fostul ei soţ încă locuieşte în casa ei, aceasta a divulgat totul.

”Aici are buletinul. Nu şi l-a schimbat încă. Dar asta e casa mea, el nu locuieşte aici. Vă rog frumos să mergeţi la el acasă. Nu mi se pare normal. Asta este casa mea”, a declarat Bianca.

Cum se împacă fetiţa lui Victor Slav cu iubita acestuia?

Momentan, fetiţa e prea mică pentru a înţelege noţiunea de divorţ şi faptul că ei doi părinţi nu mai locuiesc împreună. Totuşi a acceptat-o cu uşurinţă pe iubita lui Victor Slav. De altfel, acesta a recunoscut că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste şi că este foarte fericit.

Sofia gestionează bine situaţia, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracţie, ai o familie mare, nu te plictiseşti. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relaţii cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se afla nu ai ce face. Suntem într-o relaţie de un an şi patru luni, iubesc şi sunt iubit”, a mai spus el.

Adauga un comentariu