Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu a vrut să se arunce în fața unei mașini? Blondina lămurește situția

Publicat: 14 nov. 2019

Ziua și speculațiile. Așa arată viața Biancăi Drăgușanu, care a fost ținta mai multor zvonuri, unele mai incredibile ca altele. Azi, s-a propagat o știre șoc: Bianca Drăgușanu ar fi încercat să se arunce în fața mașinilor, după o ceartă aprinsă cu Alex Bodi. Este adevărat sau nu? Totul, de la zvonurile uluitoare până la divorțul de Alex Bodi, a fost lămurit chiar de Bianca Drăgușanu. Aruncat în fața mașinii? Nici nu se poate pune probleme de așa ceva! Bianca Drăgușanu neagă vehement că acest lucru s-a întâmplat, explicând că pur și simplu nu are niciun motiv să recurgă la un astfel de gest.

„Din respect pentru relația pe care am avut-o, nu vreau să dau mai multe detalii, dar totuși mi se pare exagerat să se scrie despre mine că aș fi vrut să mă arunc în fața unei mașini. Am un copil, sunt o femeie echilibrată, conduc o afacere de succes, de foarte mulți ani. Nu am motive nici măcar să intru în depresie. Depresia pentru mine este un lux, iar dramele pentru mine sunt ceva de poveste. Am avut o relație, într-adevăr, mai tensionată și atipică, cu acest om pe care am să-l respect datorită faptului că s-a trezit lângă mine și în casa mea aproximativ un an de zile”, a spus Bianca Drăgușanu.

Mai divorțează Bianca și Bodi?

Mai mult, blonda a confirmat, cu subiect și predicat, că este mai hotărâtă ca niciodată să ducă până la capăt divorțul de cel căruia deja îi spune „fostul soț”.

„Ceea ce apare frecvent în presă despre relația cu fostul soț nu sunt decât speculații și, bineînțeles, speculații făcute pe baza unor evenimente cred că deja foarte evidente. Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi.

În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat. Viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a declarat Bianca Drăgușanu.loading...

Adauga un comentariu