Bianca Drăgușanu, fără machiaj. Cum arăta vedeta înainte de a deveni faimoasă

25 feb. 2021, 12:56 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Bianca Drăgușanu este o apariție pe care nu o poți trece cu vederea indiferent dacă este aranjată sau fără machiaj.

Diva face furori oriunde apare și rămâne, în ciuda scandalurilor în care este implicată un personaj controversat, la care râvnesc mulți bărbați.

Nu puțin iau fost cei care au criticat-o pentru că apare mereu foarte machiată și foarte aranjată, în ținute cât mai sexy. Bianca nu s-a ferit, în repetate rânduri clevetitorilor, că nu se ferește să pozeze fără machiaj, adică atunci când este 100% naturala.

Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj

Cele mai multe dintre imaginele cu Bianca Drăgușanu fără machiaj sunt selfie-uri făcute chiar de ea. Diva și-a surprins de multe ori fanii cu poze făcute seara, înainte de culcare. Fără ca pozele să fie prelucrate în Photoshop si fără pic de make-up, Bianca reușește să arate superb. Pe vedetă o ajută și tenul ei luminos care arată cu nu are nevoie de atâtea farduri și că poate fi frumoasă și fără ajutorul make-up-ului.

Ca orice femeie, și Bianca se asigură înainte de culcare că tenul ei este complet curățat și fără pic de machiaj. Din pozele pe care ea le-a făcut publice se vede că aplică o metodă foarte bună și tenul ei este perfect.

Chiar și în perioada în care a fost însărcinată, Bianca a avut grijă, la evenimente, să arate ca scoasă din cutie, însă în momentul în care a ajuns acasă și nu mai avea nevoie de machiaj, ea și-a făcut câteva selfie-uri care arătau cât este de naturală.

Recent, a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare o poză făcută dimineața, fără pic de machiaj, doar cu un contur pe buze și nimic mai mult. Luându-ne după numărul de like-uri primite la acea postare, este clar că Bianca și-a impresionat fanii.

Cum arăta vedeta înainte de a deveni faimoasă

Pentru cei care nu-și mai aduc aminte, Bianca Drăgușanu a avut prima apariție publică la începutul anilor 2000, atunci când a fost la emisiunea „Din Dragoste“, de la Antena 1, prezentată de Mircea Radu.

Modul în care arăta atunci, în comparație cu felul în care arată acum este total diferit. Atunci, Bianca avea părul blond cârlionțat, o dantură imperfectă și mai multe alunițe pe corp. Mai mult decât atât, diva de acum era cu peste 30 de kilograme în plus față decât are acum.

Bianca nu a părut vreodată deranjată de faptul că a ales să-și facă mai mult operații estetice. Aceasta nu era deloc mulțumită de aspectul său fizic și de aceea a decis să apeleze la bisturiu.

„O să mă mai «tunez» în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

De-a lungul anilor, Bianca a făcut mai multe schimbări la aspectul ei, ajungând să nu mai aibă nicio legătură cu imaginea fetei care apărea prima dată la o emisiune TV. Acum, diva a umblat la gene, sprâncene, folosește extensii de păr, și-a scos alunițele, și-a mărit de mai multe ori buzele, dar și sânii. Bianca a apelat la chirurgia plastică și pentru a schimba felul în care arată posteriorul. Nici nasul Biancăi nu mai arată ca înainte, tot datorită intervențiilor chirurgicale, iar pentru dinții imperfecți a apelat la fațete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *