Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru toate femeile care o critică! Vedeta le dă replica

Publicat: 15 iun. 2021
Bianca Dragusanu selfie in masina
Bianca Drăgușanu are o fetiță dintr-o relație cu Victor Slav, pe Sofia Natalia

Bianca Drăgușanu le dă replica tuturor celor care o critică și care se iau de look-ul ei. Diva scoate artileria grea la înaintare și le-a transmis un mesaj în mediul online ”amețitelor”.

Vedeta are o mulțime de fani, dar totodată și o mulțime de persoane care nu o agreeză, dar totodată care o urmăresc pe pagina sa de socializare.

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru toate femeile care o critică

Bianca spune că multe femei o invidiază pentru fizicul ei și orice ar face și oricum ar arăta se găsește cineva care să-i spună că nu-i place și că nu ar trebui să mai își facă schimbări, așa cum ne-a obișnuit.

Ei bine, diva a fost invitată într-o emisiune, iar ea le-a transmis o replică dură tuturor femeilor care nu sunt de acord cu fizicul ei, dar de care zice că atunci când merg să se aranjeze o iau drept model de fiecare dată.

”Astea care domne nu îmi place de tine, ai buzele nu știu cum, porți peruca aia nu știu care, iar ele se duc cu poza mea la stilist. Păi ce sunteți voi, amețitelor”, spunea Bianca Drăgușanu.

Vedeta apelează des la medicul estetician

Bianca Drăgușanu face schimbări după schimbări și chiar dacă aproape are 40 de ani, aceasta arată ca o puștoaică în urma intervențiilor estetice pe care și le face cât de des poate.

Aceasta ajunge mai tot timpul pe mâna medicului, iar recent și-a făcut o rinoplastie, însă nu se oprește aici cu transformările.

Dacă nu are de făcut o operație, ea tot apelează la medic pentru intervenții non-invazive, dar care o ajută să aibă un chip cât mai tânăr și deloc cu riduri.

Ea le-a spus fanilor că vrea să fie mereu perfectă și îi place să facă intervenții peste intervenții doar pentru a arăta așa cum își dorește.

Adauga un comentariu