Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică. La ce procedură a apelat vedeta: „Injectarea e diferită”

Publicat: 16 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu o nouă intervenție estetică. La ce procedură a apelat vedeta Injectarea e diferită
Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

Bianca Drăgușanu a trecut pragul medicului estetician de multe ori, astfel că are experiență în ceea ce privește procedurile de înfrumusețare. Ea le-a arătat fanilor din mediul online intervenția pe care a făcut-o astăzi, de la nivelul feței.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară și a trecut de multe ori pragul medicului estetician. Aceasta a arătat pe rețelele de socializare intervențiile pe care le face în mod frecvent, la nivelul feței, pentru a ține sub control procesul de îmbătrânire și a avea un aspect cât mai tânăr.

Ce procedură estetică și-a făcut Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu le-a arătat fanilor una dintre procedurile pe care le face în cabinetul medicului estetician. Vedeta este cunoscută pentru intervențiile pe care le are, atât la nivelul feței, cât și implantul mamar sau alte operații prin a reușit să ajungă la corpul perfect.

Aceasta i-a cerut medicului să îi injecteze baby botox în obraji, în șanturile nazolabiale sau la nivelul mandibulei, pentru a crea simetrie. Totodată, prin intervenția aceasta, se reduc ridurile și se ține sub control procesul de îmbătrânire, iar Bianca Drăgușanu reușește să aibă mereu un aspect tânăr. Soluția folosită este într-o cantitate mică, de 0,3-0,5 ml o dată la jumătate de an sau chiar un an.

Bianca Drăgușanu este mereu încântată de rezultatul intervențiilor estetice

Bianca Drăgușanu este foarte încântată de rezultatul pe care îl va obține, astfel că îi cere medicului să îi injecteze încă o dată baby botox. Rezultatul provizoriu începe să se vadă la distanță de două zile, în schimb, vindecarea completă va fi peste două săptămâni.

La șanțurile nazolabiale se injectează botox în cantitate diferită, în funcție de gravitatea situației. La această intervenție pe care Bianca Drăgușanu o face în mod frecvent, rezultatul se vede la scurt timp.

Totodată, vedeta a apelat și la injectarea cu toxină botulinică și în zona mandibulei, pentru un aspect mai ferm, dar și pentru corectarea asimetriei. Cantitatea de substanță folosită este diferită pentru fiecare parte, pentru un rezultat cât mai frumos.

Adauga un comentariu