Actualitate

Bianca Drăgușanu pare să nu se mai sature de operații estetice. Cum arată acum: „O formă cât mai voluminoasă”

Publicat: 20 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu pare să nu se mai sature de operații estetice. Cum arată acum O formă cât mai voluminoasă
Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul medicului estetician pentru o nouă operație

Bianca Drăgușanu pare dependentă de operații estetice și bifează astfel de intervenții pe bandă rulantă din dorința de a arăta cât mai bine. Recent, blondina a trecut din nou pragul unei cunoscute clinici din Capitală pentru noi retușuri. Astfel, Bianca Drăgușanu și-a modificat din nou aspectul și spune că o va face până la moarte.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, care se bucură de o mare notorietate. Blondina are o viață tumultuoasă, mereu în atenția publicului, a celui care o urmărește îndeaproape, mai ales pe rețelele de socializare. Vedeta este foarte activă, în mediul online, acolo unde împărtășește cele mai frumoase momente din viața ei cu internauții.

Bianca Drăgușanu nu se mai satură de operații estetice

Bianca Drăgușanu este o fire foarte deschisă și nu ratează să le arate oamenilor din online, cu ce se ocupă, ce activități are sau ce intervenții estetice își mai face. Este cunoscut deja faptul că vedeta este adepta intervențiilor estetice, pentru că adoră să arate perfect. De data aceasta, fosta prezentatoare TV le-a arătat tuturor cum arată, după ce a trecut pragul medicului estetician.

Blondina le-a arătat internauților ce intervenții estetice își face, ca să arate din ce în ce mai bine. Se poate observa cu ochiul liber că vedeta este adepta lucrurilor frumoase, așa că ori de câte ori are ocazia, încearcă să recurgă la ele. Fosta asistentă TV și-a topit acidul din buze, în urmă cu câteva luni, iar de atunci, în fiecare lună merge în cabinetul estetic pentru a-și reinjecta acidul, însă într-o altă formă. Se pare că nu este singura metodă estetică la care vedeta s-a gândit.

Bianca Drăgușanu are de gând să-și ascundă și estompeze ridurile cu ajutorul botoxului. De altfel, blondina intentionează să își injeceteze cât mai curând și pomeții pentru a fi mai evidențiați. Vedeta de televiziune știe tot ce este important despre intervențiile estetice, așa că vrea să își accentueze și mandibula, fiind un pas necesar după accentuarea pomeților.

„Am venit să reinjectez buzele fiindcă îmi doresc să am o formă cât mai voluminoasă, mai ales buza de jos. Trebuie să imi fac programare și la baby botox pentru că vine vara și nu vreau să am riduri. (…) Îmi doresc mult să îmi fac și pomeții, vreau să fie mai evidenți. De asemenea, vreau să îmi fac și mandibula, să o accentuez, fiindcă este posibil după pomeți”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.

Cât a investit Bianca Drăgușanu în operații

Până în prezent, Bianca Drăgușanu a investit sume imense, de ordinul zecilor de mii de euro, în toate intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Vedeta nu a ezitat niciodată să vorbească despre aceste lucruri, cât și despre faptul că oamenii o acuză pentru tot ce și-a făcut în cabinetul medicului estetician.

„Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor”, declara Bianca Drăgușanu în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu