Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu și iubitul afacerist vor spune „da” în curând! Detalii de ultim moment despre fericitul eveniment

Publicat: 24 nov. 2022
Bianca Drăgușanu și iubitul afacerist vor spune da în curând Detalii de ultim moment despre fericitul eveniment
Bianca Drăgușanu și iubitul afacerist vor spune „da” în curând

Bianca Drăgușanu radiază de fericire! Blondina trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 2 ani cu iubitul afacerist, iar relația lor ar urma să se concretizeze printr-o logodnă, conform unor surse apropiate celor doi, potrivit Antena Stars.

Ei bine, cei doi sunt mai pregătiți ca niciodată să facă pasul cel mare și vor chiar să organizeze o petrecere fastuoasă în cinstea fericitului eveniment. Totodată, blondina i-ar fi pus o condiție partenerului său de viață. Despre ce este vorba?!

Condiția pusă de Bianca Drăgușanu iubitului ei, înainte de logodnă

Surse apropiate redacției Antena Stars susțin că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar urma să facă o petrece de logodnă, însă totul s-ar întâmplă în mare secret. Așadar, imediat după ce a divorțat de Claudia Pătrășcanu, afaceristul ar vrea să se însoare cu frumoasa blondină.

De asemenea, Bianca Drăgușanu vrea să facă petrecerea de logodnă, însă nu oricum, căci a avut o condiție pentru partenerul ei de viață, mai precis, ca bărbatul să nu-l invite la eveniment pe bunul săuprieten, Florin Salam.

Cerința divei vine după ce aceasta a avut o divergență cu celebrul manelist, din cauza unei petreceri private unde a participat atât cântărețul, cât și iubitul afacerist al blondinei. Mai precis, la momentul respectiv, Bianca Drăgușanu ar fi ”spart” evenimentul unde se aflau Florin Salam și iubitul ei, dar și mai multe domnișoare, printr-un gest de violență.

Tot în seara respectivă, nervoasă fiind de cele auzite, Bianca Drăgușanu s-ar fi înarmat cu o bâtă de baseball pentru a-și face dreptate.

Familia Bădălău, contra planurilor afaceristului

Cu toate că se iubesc la nebunie, cei doi ar mai avea parte și de alte probleme.

Astfel, aceleași surse susțin că părinții lui Gabi Bădălău nu ar fi de acord cu nunta și, mai mult de atât, aceștia ar vrea să îl dezmoștenească dacă acesta ar face marele pas.
Adauga un comentariu