Cancan

Bianca Drăguşanu, umilită la scurt timp după ce a fost zdrobită în bătaie

Publicat: 02 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăguşanu umilită la scurt timp după ce a fost zdrobită în bătaie
Clipe grele pentru fosta asistenta TV. Bianca Drăguşanu, umilită la scurt timp după ce a fost zdrobită în bătaie.

Clipe grele pentru fosta asistenta TV. Bianca Drăguşanu a fost umilită la scurt timp după ce a fost zdrobită în bătaie. Fanii blondinei au fost enervaţi la culme după ce aceasta a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Aceștia au început să-i adreseze tot felul de comentarii pe Instagram în care îi cer să se despartă de Alex Bodi .

Bianca Drăguşanu vrea să pară că totul este bine în viața ei, deși ieri, a fost surprinsă în timp ce de-abia se mai ținea pe picioare și avea fața tumefiată.

Bianca Drăguşanu, umilită de fani

Fanii acesteia nu sunt deloc de acord cu atitudinea ei și sunt de părere că Alex Bodi i-a cumpărat, din nou, tăcerea. La postarea pe care a făcut-o pe rețeaua de socializare, Bianca a permis comentariile, în timp ce, la celelalte, a oprit această secțiune, astfel încât nimeni să nu poată să-i mai comenteze nimic.

În imaginea postată în această dimineaţă, Bianca Drăguşanu prezintă o ţinută despre care le spune fanilor de unde o pot comanda.

„Gata, ți-a cumpărat Alex tăcerea? Totul e ok până mâine? / Comandăm outfitul dacă renunți la psihopat! Amin! / Măi, femeie…cum poți sta lângă unul ca ăsta? Serios, asta e ce îți dorești tu? / Doamne ferește, chiar a fost bătută în halul ăla? / Fără supărare, nu ştiu cu ce te are la mână, că accepţi să fii sacul lui de box, indiferent cine ce zice, eşti o femeie, care merita respect. Doar pentru acest lucru te pot condamna. / Păcat de tine şi de frumuseţea ta că accepţi așa ceva în viața ta , îți traumatizezi singura copilul dacă te vede bătută ☹️” sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Bianca, la fotografia respectivă.

Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate. În ce stare se află soția lui Alex Bodi

Un nou scandal conjugal este pe cale să zguduie showbiz-ul autohton! La doar câteva zile după împăcare, s-a produs un nou episod de o violență extremă în interiorul cuplului. Bianca Drăgușanu a fost umilită de Alex Bodi, care ar fi bătut-o cu bestialitate. Jurnaliștii de la Cancan.ro au obținut, în exclusivitate, informații uluitoare și imagini de-a dreptul șocante.

Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro a intrat în posesia unor amănunte șocante. Acestea au legătură cu cel mai nou episod violent produs între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. La doar câteva săptămâni după ce s-au împăcat, după așa-zisa „despărțire definitivă”, relația celor doi pare să fie din nou zguduită din temelii.

Bianca Drăgușanu a fost bătută cu bestialitate

Potrivit surselor Cancan.ro, recent, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi existat unele tensiuni care au escaladat într-o manieră terifiantă. După o ceartă aprinsă, lucrurile se pare că au scăpat de sub control, iar blondina a fost din nou agresată de iubit.

Astfel, Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută cu bestialitate de musculosul afacerist, iar întregul episod înforător ar fi durat nici mai mult, nici mai puțin de cinci ore (!!!). Iar în tot acest timp, Bianca Drăgușanu ar fi fost supusă unor violențe ieșite din comun.

Adauga un comentariu