Cancan ultimă oră

Continuă scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Publicat: 20 sept. 2020
Binaca Drăgșanu și Alex Bodi
Continuă scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o poveste mai ceva ca în telenovele. S-au certat și s-au împăcat de mai multe ori. După ultima ceartă, Bianca pare să fie din nou pe cont propriu atunci când are nevoie mai mare de un bărbat lângă ea, mai ales când vine vorba de cărat.

Vedeta a fost filmată în fața unui hipermarket din Capitală, după ce a ieșit încărcată de „greutate” de la cumpărături și s-a „blocat” cu telefonul în mână pe trotuar. În imagini nu apare și iubitul ei, cel mai probabil prins cu munca, având în vedere că este om de afaceri.

Așa cum se poate observa în filmare, Bianca are două sacoșe care par foarte greu de transportat și se uită dezorientată în jur, cel mai probabil așteptând un taxi să o ducă acasă, acolo unde o așteaptă fiica sa.

Continuă scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: mai ceva ca în telenovele

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost căsătoriți și au divorțat cu scandal, în primăvara anului acestuia, dar nu au putut să stea departe unul de celălalt prea mult timp. Cei doi s-au despărțit și împăcat în această perioadă de nenumărate ori. Ultima ruptură s-a produs, pe 1 septembrie, ziua în care împlineau doi ani de relație.

Dar nu a durat foarte mult. Doar câteva zile mai târziu, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să-și mai acorde o șansă în relația lor de iubire. Astfel, după o rudă de negocieri, afaceristul, extrem de gelos, i-ar fi cerut blondinei ca, de la secțiunea „following” a contului ei de Instagram, să „dispară” toți reprezentanții sexului tare.

Mai mult, Alex Bodi i-ar fi impus Biancăi ca fostul iubit al Ioanei Filimon, milionarul despre care vedeta a afirmat că a ajutat-o în procurarea unor blănuri din Turcia, să fie trecut la „block”.

Mare dragoste, la prima vedere

Chiar dacă a mers singură la cumpărături în acest weekend, relația lor pare să decurgă normal în prezent.

„Eu acum am o stare foarte bună. Am trecut prin niște emoții, de la agonie la extaz. Mă mai înșel și eu în privința omului, mai există și chestii pe care le amplific eu pentru că mă mai las influențată de alte persoane.

Sunt foarte fericită în postura în care sunt astăzi. Orice s-ar întâmpla, eu sunt cu zâmbetul pe buze. Sper, cum am mai zis și acum un an, doi ani, că sper să ne dea Dumnezeu înțelepciunea să luăm cele mai bune decizii pentru noi și pentru copiii noștri”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Care este motivul ce a dus la separarea celor doi

Bianca Drăgușanu a declarat că lucru ce a determinat-o să ia această decizie a fost faptul că în relația lor nu exista comunicare. Se pare că cei doi nu se înțelegeau, iar comunicarea era defectuoasă. De acum Bianca este o femeie liberă și privește încrezătoare spre viitor.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a mai spus vedeta.

Adauga un comentariu