Cancan

Bianca Drăgușanu, vacanță familistă pe tărâmul miliardarilor. Fiica ei s-a asortat cu frățiorii Bădălău

Publicat: 09 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu vacanță familistă pe tărâmul miliardarilor. Fiica ei s-a asortat cu frățiorii Bădălău
În Dubai, Sofia, fiica Biancăi și a lui Victor Slav, i-a avut parteneri de joacă pe Gabriel și Nicolas, băieții lui Bădălău și ai Claudiei Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu se află într-o adevărată vacanță familistă pe tărâmul miliardarilor, în Dubai, cu fiica, iubitul și copiii acestuia. Dacă blondina și Sofia aveau obiceiul să poarte ținute identice, acum se pare că i-au molipsit și pe frățiorii Bădălău. Mai mult, fiica Biancăi Drăgușanu și copiii iubitului vedetei au avut adidași personalizați cu numele lor.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au bifat o premieră și au mers într-o vacanță cu toți cei trei copii ai lor. Astfel, Sofia, fiica Biancăi și a lui Victor Slav, i-a avut parteneri de joacă pe Gabriel și Nicolas, băieții lui Bădălău și ai Claudiei Pătrășcanu. Pozele publicate de cei doi părinți, în social media, sunt superbe. Atât datorită locului, extrem de luxos, dar mai ales datorită copiilor, care se înțeleg de minune. Au vârste apropiate și s-au bucurat împreună de fiecare colțișor explorat în cel mai mare oraș din Emirate, potrivit LPF.

Bianca Drăgușanu, vacanță familistă pe tărâmul miliardarilor

Bianca Drăgușanu și iubitul ei au ales ca destinație de vacanță Dubaiul, însă nu au mers singuri, ci însoțiți de copiii lor. Mai mult, aceștia au purtat ținute asortate și au părut o adevărată familie. În cazul Biancăi și al fiicei sale, nu este prima dată când se asortează din cap până în picioare. Numai că de data aceasta i-au molipsit și pe Gabi Bădălău și copii lor. Cei cinci s-au îmbrăcat în albastru, cu haine de firmă!

În Dubai, micuța s-a afișat cu rochia albastră cu celebrul print „majolica”, al casei italiene de modă. De data aceasta, Bianca a purtat și ea o ținută la fel, compusă din top și fustă. Rochița Sofiei costă 450 de euro, adică aproximativ 2200 de lei, iar compleul Biancăi, 1500 de euro.

În imaginile din galerie îi vedem și pe copiii lui Gabi Bădălău, dar și pe el, îmbrăcați tot în albastru, așa că „familia” s-a asortat, se pare, intenționat. Pe lângă alte activități, ei au ieșit să deguste celebrul croissant gigant, servit cu o ceașcă de 4 litri, de cappuccino.

Au purtat adidași personalizați cu numele lor

Dar asta nu a fost tot. Bianca Drăgușanu și iubitul ei nu le-au refuzat copiilor nici o plăcere în Dubai. Astfel, una dintre micile extravaganțe a fost personalizarea adidașilor pentru toată lumea. Nicolas, Gabriel, Sofia și Bianca Drăgușanu și-au cumpărat pantofi sport Nike, modelul Air Force, și i-au personalizat cu numele fiecăruia.

Oricum, în cazul blondinei și al fiicei sale a devenit ceva comun să se asorteze ori să se îmbrace la fel. În 2017, când Bianca i-a rupt turta fiicei ei, atunci când Sofia a împlinit un an, cele două au avut ținute „gemene”: rochii maro cu buline albe.

Apoi, în 2022, în luna septembrie, la petrecerea aniversară a Sofiei, Bianca, mama ei și micuța sărbătorită au purtat toate trei rochii fucsia, spectaculoase, cu pene în partea de jos. Mai mult, Bianca Drăgușanu și fiica ei nu se asortează doar între ele, ci uneori și cu câinele pomeranian Pufișor, care a fost vopsit roz în zona urechilor și a lăbuțelor, la frizeria canină.

Adauga un comentariu