Cancan

Bianca Gascoigne și Kris Boyson s-au despărțit după un an de relație! Care sunt motivele?

Publicat: 07 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Gascoigne și Kris Boyson s-au despărțit după un an de relație Care sunt motivele
Bianca Gascoigne și Kris Boyson s-au despărțit din cauza faptului că nu aveau timp pentru relația lor.

Bianca Gascoigne și Kris Boyson s-au despărțit din cauza faptului că nu aveau timp pentru relația lor. Bianca Gascoigne și Kris Boyson s-au despărțit după aproape un an de relație .

Apropiații susțin că cei doi au devenit prea ocupați, concentrându-se pe carieră și pe afacerile pe care aceștia le administrează în paralel și nu și-au mai acordat atenție în plan personal.

Bianca Gascoigne și Kris Boyson s-au despărțit

Conform The Sun, o sursă apropiată de Bianca Gascoigne(34 de ani) și Kris( 32 de ani) a declarat: „Bianca și Kris au decis să se despartă, să meargă pe drumuri separate. Cei doi au hotărât de comun acord să rămână prieteni. Amândoi au început noi afaceri și timpul lor a devenit limitat. Acest lucru s-a resimțit și în relația de cuplu.”

Kim Kardashian și Kanye West se despart definitiv!

Starurile internaționale, Kim Kardashian și Kanye West, au demarat procedurile pentru divorț, bruneta fiind reprezentată de una dintre cele mai cunoscute avocate ale vedetelor în războiul cu fostul soț.

Deși păreau cuplul perfect, se pare că problemele celebrului rapper din ultima perioadă au pus punct unei căsnicii de aproape un deceniu.

„Deocamdată păstrează totul discret, dar între ei s-a terminat”, spune o sursă.

„Kim a angajat-o pe Laura Wasser şi sunt în discuţii de soluţionare”, scrie Page Six.

Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a fost văzută purtând verigheta în ultima perioadă, iar Kanye, în vârstă de 43 deani, a rămas la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

Kim Kardashian a renunțat deja la verighetă, iar Kanye a ales să petreacă Sărbătorile la ferma sa din Wyoming, estimată la 14 milioane de dolari, în loc să fie alături de copii și de soție.

Kanye West suferă de bipolaritate

Kim a făcut tot posibilul pentru a-l ajuta pe Kanye să depășească problemele de personalitate, dar se pare că a ajuns la capătul puterilor.Rapperul duce o luptă grea cu o boală mintală gravă de ani de zile, fiind dependent de medicamente și de terapie.

„În trecut, el a suferit episoade maniaco-depresive, având în vedere că suferă de bipolaritate. Acum, el se luptă iar”, spun surse din anturajul celor doi. „Kim este îngrijorată, la fel ca întreaga familie. Este o situație foarte stresantă, pentru că atitudinea și comportamentul lui Kanye sunt imprevizibile”, mai spune sursa.

Adauga un comentariu