Bianca Patrichi, de nerecunoscut după Survivor! Tânăra și-a schimbat total look-ul Cu câți bani s-a ales după emisiune

04 mai 2023, 22:19,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Bianca Patrichi a revenit în România după eliminarea de la Survivor România și, după 16 săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană, coregrafa a simțit nevoia să facă o schimbare în viața ei. Așa că a dat fuga la salon, unde și-a schimbat look-ul. După ce timp de patru luni a fost nevoită să trăiască în cele mai grele condiții, Bianca pare să vrea să se bucure din plin de tot ceea ce are în România.

Și pentru că în Republica Dominicană nu a avut cum să se îngrijească, acum vrea să recupereze timpul și să fie din nou aranjată și stilată. Bianca Patrichi a apelat la o schimbare de look Bianca Patrichi a făcut tot ce a putut pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție, însă participarea la Survivor România s-a încheiat săptămâna trecută, când a fost eliminată.

Coregrafa a decis să facă o schimbare majoră de look

Astfel că, imediat ce a revenit în țară, coregrafa și-a îndreptat atenția asupra propriei persoane și a decis să facă o schimbare majoră de look. Aceasta s-a tuns și s-a vopsit, iar rezultatul este unul spectaculos, Bianca fiind aproape de nerecunoscut.

Fosta concurentă de la Survivor România a optat pentru o nuanță de blond platinat și și-a îndreptat părul, buclele care au consacrat-o la Survivor rămânând doar o amintire.

„Schimbare de look check. Nu pot să zic decât „uauu”. Nu mai sunt obișnuită cu fata asta pe care o văd acum”, a scris Bianca Patrichi pe Instagram, după vizita la salonul de înfrumusețare.

Câți bani a luat Bianca la Survivor România Bianca

Patrichi a rezistat 16 săptămâni la Survivor România, fiind în cele din urmă eliminată, în ediția din 26 aprilie. Deși nu a câștigat marele premiu, coregrafa a venit acasă cu o sumă deloc de neglijat. Potrivit Cancan, pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, fosta Faimoasă a primit 1.000 de euro. Astfel, aceasta s-a întors mai bogată cu 16.000 de euro.

„M-am tot gândit dacă am regrete, nu am! Vreau să ies fără regrete, cred că am dat tot ce am avut, am arătat tot ce am avut mai bun. Mă bucur că a rămas Krişan, bravo! Asta arată că lucrurile sunt făcute aşa cum trebuie. Am luptat mult să schimb, la mine, teama de mine, îmi era teamă că nu o să pot face faţă acestui show. Sunt mândră că am ajuns până aici! (…). Am înţeles că trebuie să îţi exprimi părerile, în loc să le ţii în tine şi să fie tensiuni. M-a întărit foarte tare această experienţă”, a declarat Bianca Patrichi înainte de a părăsi competiția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *