Cancan ultimă oră

Bianca Sârbu, despre dramele vieții sale. A trecut prin cele mai grele chinuri

Publicat: 31 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Sârbu despre dramele vieții sale. A trecut prin cele mai grele chinuri
Bianca Sârbu și-a pierdut soțul în urmă cu opt ani

Bianca Sârbu este una dintre cele mai iubite actrițe și prezentatoare TV de la noi din țară. Deși este o prezență extrem de pozitivă, cu zâmbetul pe buze și plină de viață, a trecut prin multe greutăți care au marcat-o și i-au lăsat un gust amar. Bianca a vorbit deschis despre cele mai triste evenimente din viața ei.

Bianca Sârbu și-a pierdut soțul

Bianca Sârbu și-a pierdut soțul în urmă cu opt ani. Marian Sârbu avea pe atunci doar 43 de ani și nimeni nu se aștepta că va lăsa în urmă doi copii și o soție îndurerată, pentru că nu dădea semne de mult timp că nu se simțea bine. Totuși, viața a fost mult prea scurtă pentru el.

Bianca și Marian erau colegi de scenă la teatru, dar mai aveau și o trupă cu care cântau la diverse evenimente. Tragedia a avut loc chiar la o petrecere, când bărbatului i s-a făcut rău. Artista spune că soțul ei a suferit o ruptură de aortă, care i-a fost fatală. În ultimele zile spusese că nu îi e bine, dar punea totul pe seama oboselii. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el și au declarat decesul.

Bianca nu își putea imagina ce se va alege de ea, cum va reuși să crească singură doi copii. Se mulțumește că măcar a apucat să-i spună soțului ei ce simțea, chiar înainte de tragicul eveniment și au avut parte de un moment extrem de romantic.

„Îmi aduc aminte că era dansul mirilor și i-am zis că ce frumoși sunt mirii, ce mult se iubesc, iar el mi-a zis: Lasă, că la fel de mult ne iubim și noi. Mă bucur că am apucat să ne spunem asta”, a spus Bianca.

Bianca Sârbu, diagnosticată de trei ori cu cancer

Bianca Sârbu nu se poate lăuda nici cu sănătatea ei, pentru că de trei ori a fost diagnosticată cu cancer de piele. Prima dată a primit vestea la 22 de ani și nu a luat-o prea mult în seamă, a doua oară, medicii i-au zis că nu se moare din așa ceva, dar a treia oară și-a dat seama că nu este de glumit cu așa ceva.

Actrița s-a luptat pentru viața ei și a decis să ia lucrurile în serios. A mers la medic, s-a operat și de această dată și de atunci are mare grijă la tot ce face. S-a temut pentru viața ei și credea că își va lăsa copiii orfani, dar Dumnezeu a fost alături de ea și i-a mai oferit încă o șansă. Evită acum să se expună la soare și este foarte atentă la tot ce face. Operația a avut loc chiar de ziua ei și consideră că a fost o minune.

„În momentul ăsta sunt vindecată 100%. Mi-am scos și o aluniță pentru că e clar că eu am niște probleme și nu am vrut pe viitor să ajungem la toate celelalte. Sunt vindecată 100%, dar acum depinde de mine să am grijă, să mă duc la controale”, a explicat aceasta.

Bianca a trecut cu bine peste tot, mai ales cu sprijinul soțului ei. Viața i-a scos în cale un om minunat, mai mic decât ea cu 10 ani, dar care reprezintă acum baza ei. O iubește foarte mult și i-a acceptat foarte ușor copiii, lucru pentru care îi este recunoscător. Sunt fericiți și s-au căsătorit la doar o lună după ce s-au cunoscut.

Adauga un comentariu