Eveniment-Social

Bijuterie pe roți furată din Franța, descoperită la Albița

Publicat: 03 mai 2021

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit, la controlul de frontieră, şi reținut pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Mercedes Benz care figura în bazele de date ca fiind furat din Franța.

În data de 1 mai  a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, B.I., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 32 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, an de fabricație 2013, înmatriculat în Italia.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Franța.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că în data de 15.04.2021  a achiziționat autoturismul în cauză prin intermediul unei societăți de profil din Italia, achitând suma de 21.900 euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.  

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de 109.500 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii
  • Rusofonu a dat 21000 euro da cu ce se ocupa haholul ? anulati cetatenia infractorilor rusofoni basarabeni care se declara romani doar ca sa umble prin Europa cu tot felul de prostii !

Adauga un comentariu