Sport

Bilanț COVID-19 dezastruos la FCSB: Și Denis Man are coronavirus!

Publicat: 24 sept. 2020
Dennis Man în tricoul FCSB
Cel mai în formă jucător al echipei FCSB, Denis Man, are coronavirus și nu va putea evolua împotriva echipei Slovan Liberec

Bilanțul jucătorilor afectați de COVID-19 la FCSB aratp dezastruos. Cel mai în formă jucător al echipei FCSB, Denis Man, are coronavirus și nu va putea evolua împotriva echipei Slovan Liberec, astăzi, iar Florin Tănase a fost retestat pozitiv.

În acest moment, lista fotbaliștilor de la FCSB, infectați cu COVID-19 este de 15. Rămâne de văzut dacă această listă se va mai modifica sau nu în orele următoare.

Bilanț COVID-19 dezastruos la FCSB: Și Denis Man are coronavirus!

Lista cu fotbaliștii de la FCSB infectați cu COVID-19, joi, 24 septembrie 2020, ora 08:00

Andrei Vlad – portar

Marius Briceag – fundaș

Vali Crețu – fundaș

Andrei Miron – fundaș central

Iulian Cristea – fundaș central

Dennis Man – mijlocaș

Ovidiu Popescu – mijlocaș

Ionuț Vînă – mijocaș

Darius Olaru – mijlocaș

Andrei Pandele – mijlocaș

Olimpiu Moruțan – mijlocaș

Florinel Coman – mijlocaș

Florin Tănase – mijlocaș

Sergiu Buș – atacant

Alexandru Buziuc – atacant

FCSB, duel cu Apoel sau Zrinjski în play-off-ul Europa League, dacă trece de Slovan

În cazul în care FCSB reușește să treacă de Slovan Libere în turul 3 preliminar al Europa League, atunci gruparea roș-albastră o să întâlnească învingătoarea dintre Apoel și Zrinjski în play-off-ul EL, pe 1 octombrie. FCSB – Slovan Liberec se joacă joi, 24 septembrie, de la ora 20:30, în turul 3 preliminar al Europa League.

Jucătorii lui FCSB au fost testați, marți, pentru coronavirus, iar Alex Buziuc a fost depistat pozitiv cu cumplitul virus. Astfel, singurul atacant cu experiență din lotul roș-albaștrilor rămâne Adrian Petre.

Adrian Petre nu este un jucător pe placul patronului Gigi Becali, acesta fiind ținut, în ultima perioadă, pe banca de rezerve, însă FCSB va fi obligată să-l titularizeze, deoarece este singurul vârf cu experiență din lotul echipei, în acest moment.

Vestea că Alex Buziuc este infectat cu COVID-19 este cu atât mai rea cu cât, joi, FCSB va juca în turul 3 preliminar al Europa League contra slovenilor de la Slovan Liberec. Adrian Petre a postat, recent, un mesaj pe rețelele sociale cu trimitere directă la Gigi Becali.

„Prima ta greșeală a fost să crezi că sunt una dintre oile tale”, a postat Adrian Petre pe Facebook.

Pe Instagram, el a avut alt mesaj: „Nu poți să oprești o bestie care e înfometată după o viață mai bună”.

Norwich ar fi dat pe Dennis Man 25 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri

Totuși, Anamaria Prodan, impresarul fotbalistului, susține că Norwich ar fi dat circa 25 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, dacă Becali accepta transferul lui Dennis Man.

„Creșterea lui Man i se datorează și lui Neubert. Vine selecționerul României U21 și îi spune că e urmașul lui. Vine Mutu și îi spune asta lui Man. El e unic în România în momentul ăsta. Este exemplar unicat acum, de ce? Și-a dat seama că e extraordinar, dar că trebuie să muncească de cinci ori mai mult ca să nu dezamăgească. Este unic din toate punctele de vedere. Nu a ieșit din cuvântul părinților lui, are business-ul lor, încearcă și îi merge. Are alte preocupări. Nu știe de cluburi, nu îl interesează. Nu se gândea nimeni că nu o să fie luat la națională de Rădoi. Probabil a fost frustrat… Eu dacă eram selecționer, nu aș fi luat jucători care nu evoluează la echipele de club. Dennis Man este mai tehnic decât Mutu”, a spus Anamaria Prodan pentru ProSport.

Adauga un comentariu