Culinar

Biscuiți cu unt. Aroma copilăriei chiar în bucătăria ta

Publicat: 16 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Biscuiți cu unt. Aroma copilăriei chiar în bucătăria ta
Rețeta pentru aluatul biscuiților în sine este foarte ușor

Biscuiții cu unt sunt un deliciu clasic, sfărâmicios, făcut cu unt. În zilele noastre este greu să găsești în magazine biscuiți cu ingrediente naturale, producătorii înlocuiesc untul cu margarină și alte elemente nesănătoase.

Rețeta pentru aluatul biscuiților în sine este foarte ușor. Pe lângă multe tipuri de biscuiți, puteți face baze pentru deserturi, cum ar fi cheesecake. Din cauza cantității mari de unt din amestec, aluatul este cel mai delicat și mai sfărâmicios dintre toate. Pentru a pregăti acești biscuiți veți avea nevoie de 2,5 căni de făină de grâu extravirgin, 200 grame de unt moale, 150 grame de zahăr granulat, 2 ouă de găină, 2 g de vanilină și 0,5 linguriță de praf de copt. Imaginați-vă cât de bine ar fi să vă așezați și să savurați un ceai aromat și cald cu biscuiți fragezi. Vă amintiți gustul familiar al biscuiților cu unt din copilărie?

Biscuiți cu unt. Ingredientele necesare pentru a pregăti desertul perfect pentru serile de iarnă

Biscuiții cu unt sunt perfecți pentru micul dejun, pentru ceaiul de după-amiază și pentru gustări. Biscuiții făcuți manual sunt delicioși! Gătiți cu dragoste, au un gust și mai bun. Ingredientele pentru un biscuit clasic sunt ușor de găsit acasă.

Întâi de toate, pregătiți ingredientele pentru biscuiți. După care, lăsați untul să stea la temperatura camerei. Când untul este moale, se pasează într-un castron cu zahărul. Merită să rețineți că temperatura ideală pentru prepararea aluatului de biscuiți este de 15 – 20 de grade.

Dacă temperatura este mai mare, untul se va topi și se poate separa de restul ingredientelor. După care spargeți ouăle în același bol și amestecați. Ulterior, adăugați făina, praful de copt și vanilia. Este mai bine să cerneți în prealabil făina.

Frământați aluatul cu mâinile, acoperiți-l cu folie alimentară și lăsați-l la frigider să se infuzeze timp de 20-30 de minute. Scoateți aluatul din frigider și întindeți un strat cu grosimea de 1-1,5 cm. Înmuiați-vă mâinile în apă rece înainte de a întinde aluatul.

La ce temperatură se coc biscuiții? Ce alte ingrediente poți adăuga la aceștia?

Din moment ce aluatul este gata, porniți aragazul la 180 de grade. Acoperiți o tavă de copt cu hârtie de copt și puneți formele noastre de aluat pe ea. Înainte de coacere, puteți unge biscuiții cu gălbenuș de ou sau lapte. Acest lucru le va da un aspect mai gustos.

Așezați tava de copt în cuptorul preîncălzit, pe grătarul mediu-înalt, timp de 10-15 minute. Biscuiții delicați de casă cu unt sunt gata! Aroma prăjiturilor proaspăt coapte vă va umple casa de căldură și confort. Biscuiții clasici nu sunt greu de făcut și vor fi pe placul atât al copiilor, cât și al adulților. Bucurați-vă de ora ceaiului!

Aceasta este cea mai ușoară rețetă pentru a face biscuiți cu unt. Puteți face mai mulți sau mai puțini, după cum doriți. Puteți adăuga cardamom, fructe de pădure, coajă de lămâie, cacao, nucă de cocos, nuci, semințe de mac și așa mai departe. Folosiți-vă imaginația și experiența culinară. Pentru decorare, presărați biscuiții cu zahăr pudră sau decorați-i cu glazură.

Adauga un comentariu