Titlurile zilei

Blestemul căzut pe capul miresei anului, tanti Sofica! De când a ajuns „vedetă”, tot satul o arată cu degetul, iar necazurile se țin lanț. Tocmai a aflat că fiul ei, cu 10 ani mai în vârstă decât soțul, a decedat – GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 23 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Blestemul căzut pe capul miresei anului tanti Sofica De când a ajuns vedetă tot satul o arată cu degetul iar necazurile se țin lanț. Tocmai a aflat că fiul ei cu 10 ani mai în vârstă decât soțul a decedat - GALERIE FOTO Exclusiv
Tragedie în familia Onică, în prag de sărbători. Acesta tocmai s-a întors de la înmormântarea fiului ei, de la Constanța

Tanti Sofica, mireasa anului la Iași, în vârstă de 76 de ani, a primit o veste tragică în prag de sărbători. Bătrânica a rămas fără unul dintre copiii săi chiar înaintea Crăciunului. Această veste a dărâmat-o atât de tare, încât nici nu s-a putut pregăti așa cum se cuvine pentru Sărbătorile de iarnă. Acum câteva zile, ea s-a întors de la Constanța, unde a fost îngropat fiul ei, în vârstă de 58 de ani

Mireasa anului de la Iași, din comuna Șipote, a primit, în prag de sărbători, o veste care a dărâmat-o. Tanti Sofica, în vârstă de 76 de ani, a fost nevoită să facă ceva ce niciun părinte nu își dorește vreodată. Aceasta a fost pusă în situația în care să-și îngroape propriul fiu, în vârstă de 58 de ani. Vestea primită a făcut-o pe tanti Sofica să uite că urmează sărbătorile și să nu mai fie în stare să facă nimic pentru gospodăria ei.

„Cum să mă pregătesc de sărbători dacă eu tocmai m-am întors de la înmormântarea fiului meu, de la Constanța?! Nu-mi mai arde de nimic, nu am avut nici bani să îmi aduc copilul aici, acasă. L-am îngropat la Constanța, unde a și murit. A avut loc de veci cumpărat acolo, a costat 17 milioane de lei vechi locul doar cu pământ, fără cavou. Am vrut să îi facem cavou, dar, dacă nu am avut bani, nu am putut. A murit la 58 de ani într-un incendiu, la barăcile alea în care stătea el. Era ars tot pe corp. Măcar dacă murea de moarte bună, mai era cum era, dar, așa, într-un incendiu, este îngrozitor”, a povestit tanti Sofica Onică la gardul casei sale.

Miluță Țopârnac, burlacul satului, a luat-o pe tanti Sofica de soție din dragoste, după 4 ani de relație

Tanti Sofica a ajuns vedetă națională după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 30 de ani decât ea. Cei doi și-au declarat iubirea în fața lui Dumnezeu în urmă cu aproape două luni, pe 30 octombrie 2021. Miluță Țopârnac își ajută acum soția să pregătească pământul din grădină pentru arat.

„Soțul meu este prin grădină acum. Rupe niște buruieni, care au rămas din toamnă, și dă foc la resturile de frunze. Face treabă pentru că, zilele astea, trebuie să băgăm plugul, ca să arăm grădina pentru primăvară”, a mai povestit tanti Sofica.

Miluță Țopârnac era burlacul satului până când a cunoscut-o pe Sofica, femeia de care s-a îndrăgostit. Acesta, având 48 de ani, iar tanti Sofica – 76 au stârnit la început tot felul de discuții prin sat. Astfel, după 4 ani de relație, cei doi s-au căsătorit legal. După nuntă, câteva poze cu ei au circulat din mână în mână prin toată comuna, iar locuitorii au rămas muți de uimire. Nimeni nu și-a închipuit că va vedea o bătrână de 76 de ani îmbrăcată în rochie albă de mireasă.

Cum au ajuns vedete Sofica Onică și Miluță Țopârnac și ce consecințe au îndurat

În urmă cu aproape două luni, reporterii BZI au aflat despre nunta celor doi și au luat legătura cu ei pentru a desluși povestea de dragoste care îi leagă. Apoi, cei doi au intrat în atenția lumii și au apărut pe prima pagină a ziarelor din România. Probabil că mulți și-ar dori să fie vedete, însă faima nu le-a adus bucurie celor doi, ci, din contră, mai multă ură, durere. După ce au apărut la televizor, lumea din sat a început să vorbească pe la colțuri, iar propriii copii să îi acuze că s-au făcut de râs.

„M-a ocărât toată lumea că m-am făcut de râs pe la televizor. Chiar și copiii mei m-au ocărât și m-au întrebat ce am căutat eu la televizor, să îi fac de râs pe ei și pe mine, inclusiv, că mă știe lumea din sat… Mai mult de atât, de atunci, lumea din sat ne vorbește pe la colțuri și râde de noi”, a mai povestit tanti Sofica.

O altă nuntă din Iași a uimit invitații cu decorațiunile alese de miri.

Adauga un comentariu