Sanatate

Bodyline: 5 Vitamine pentru par si unghii

Publicat: 09 mai 2022

Pastrarea frumusetii naturale a parului si a unghiilor poate fi posibila numai printr-o dieta echilibrata, conturata intr-un stil de viata sanatos. O aprovizionare adecvata cu nutrienti este atat in beneficiul sanatatii generale, cat si a unghiilor, parului si pielii.

Aceste atribute ale frumusetii nu trebuie neglijate, iar o alimentatie completa poate fi asigurata prin suplimente alimentare special concepute in acest sens. Orice carenta in organism este tradata prin aceste organe.

Descoperiti mai departe cateva vitamine pentru par si unghii, care pot contribui activ la sustinerea aspectului sanatos, dar si alimentele care pot fi consumate pentru continutul lor bogat de nutrienti.

Complex vitamine pentru caderea parului si sanatatea unghiilor

Multe persoane se confrunta astazi cu caderea parului, cu unghii casante, care se rup si agata mereu. O situatie frustranta, aceasta poate fi solutionata cu un supliment nutritiv adecvat. Spre exemplu, un complex de vitamine pentru par si unghii sanatoase, administrat constant, poate echilibra sanatatea acestor organe. Pe langa complexul de vitamine B, acesta este imbunatatit cu extract de coada calului, actionand in profunzime din interior. Acest produs este disponibil si in magazinul nostru si vine cu o serie de beneficii: opreste caderea, reda stralucirea, imbunatateste aspectul si promoveaza cresterea.

Pachet Radiant vitamine pentru par si unghii

Cert este un lucru si anume ca tratarea carentelor de vitamine este cruciala pentru sanatatea parului si a unghiilor. Asta inseamna ca trebuie sa se actioneze din interior, produsele de ingrijire externe doar acoperind problema pe termen scurt.

Motivele pentru care exista acest interes pentru un par si unghii sanatoase, mai ales in cazul femeilor, sunt numeroase, insa principalul – destul de intemeiat, se refera la efectul imediat pe care il are asupra primei impresii lasate celor din jur. Sunt considerate o carte de vizita, deci nimeni nu ar trebui sa le neglijeze. Bineinteles ca inainte de toate este vorba despre sanatatea lor, iar o sanatate precara va afecta intreaga stare (fizica si psihica) a oricui.

Aspectul parului si a unghiilor constituie o modalitate prin care corpul vorbeste cu noi, transmitandu-ne starea de sanatate a corpului, semnaland lipsa unor nutrienti esentiali.

Regasiti in magazinul nostru atat suplimentul mai sus mentionat, cat si alte vitamine pentru par si unghii, special concepute pentru a mentine sanatatea acestora, dar si a intregului organism.

Atunci cand alimentatia nu este suficient de bogata in nutrienti, suplimentele devin un ajutor la indemana!
Adauga un comentariu