Prima pagină » Local » Bogdan Cojocaru trebuie să înceapă ”curățenia” în PSD Iași! A pierdut alegerile locale din cauza parlamentarilor care s-au făcut de rușine în colegiile pe care le ”păstoresc”

Bogdan Cojocaru trebuie să înceapă ”curățenia” în PSD Iași! A pierdut alegerile locale din cauza parlamentarilor care s-au făcut de rușine în colegiile pe care le ”păstoresc”

11 iun. 2024, 16:22, 5 ,
BZI.ro, în Local

Bogdan Cojocaru a pierdut la ”mustață” alegerile pentru preşedinţia Consiliului Județean Iași. La doar câteva procente în spatele lui Costel Alexe. Situația putea să stea altfel dacă parlamentarii ieșeni îşi făceau treaba în colegiile de care răspund. Fără să avansăm vreo teorie conspiraționistă, pare că social democratul este ”săpat” de colegii lui.

Cei vinovați de situația actuală sunt cei mai mari pierzători din PSD. Vorbim despre deputații Vasile Citea și Vasile Toma, dar și despre controversatul om de afaceri Cristian Stanciu. Este și normal să fii tras în jos când pui incompetenți care și-au dat Bacalaureatul la 24 de ani – cum este cazul lui Vasile Cîtea.

Cine sunt PSD-iștii care l-au ”îngropat” pe Bogdan Cojocaru

Vasile Cîtea, Vasile Toma, Maricel Popa, Cristian Stanciu și Bogdan Balanișcu sunt printre PSD-iștii care l-au tras în jos pe Bogdan Cojocaru în cursa pentru șefia județului Iași. Scorurile obținute de aceștia sunt cu adevărat rușinoase, iar probleme continuă în contextul în care Maricel Ciolacu este foarte atent la acest aspect pentru alegerile prezidențiale din septembrie. Liderul de la București are o mare problemă la Iași, al doilea județ ca mărime din România care este liberal din cauza incompetenței celor menționați mai sus.

Colegiul 7 condus de Vasile Citea, scor rușinos la alegerile locale din 2024

Vasile Cîtea a făcut praf Colegiul 7

Vasile Citea a dat dovadă de o incompetență crasă în contextul în care a pierdut tot ce putea să se piardă la alegerile locale din 2024. Cu toate că a câștigat câteva primării, statistica făcută arată că PSD-iștii au luat cele mai mici UAT-uri de pe Colegiul 7. Datele aproximative, conform informațiilor actuale arată că în acest moment pe Colegiul 7, PNL a câștigat primării care cumulează aproximativ 41.000 de locuitori, în timp ce PSD prin incompetența lui Vasile Citea are puțin peste 26.000 de locuitori. Iată datele statistice:

Podu Iloaiei (oraș) – 9.573 (Ioan Alexa, PNL)
Lungani – 5.854 (Virgil Corobuță, PSD)
Hălăucești – 5.541 (Iosif Anton, PNL)
Erbiceni – 5.457 (Răzvan Bulancea, PNL)
Bălțați – 4.975 (Vasile Aștefanei, PSD)
Dumești – 4.576 (Gabriel Agavriloaie, PSD)
** Popești – 4.085 (Vasile Lupu, PNL)??
Sinești – 4.171 (Petru Holicov, PNL)
Mircești – 3.750 (Leon Bălteanu, PSD)
Mogoșești-Siret – 3.689 (Damian Butnariu, PNL)
Oțeleni – 3.232 (Ciprian Aiojoaiei, PNL)
Gropnița – 3.154 (Ionel Oneaga, PSD)
Răchiteni – 3.084 (Anton Doboș, PNL)
Brăești – 3.108 (Vasile Butnariu, PSD)
Alexandru Ioan Cuza – 2.912 (Aurelian Gherghuț, PNL)
Butea – 2.698 (Anton Anti, PSD)
Mădârjac – 1.587 (Dan Ghebuță, PSD)

*PNL: 41.744 locuitori
*PSD: 26.594 locuitori

Situația este cu adevărat tragică pe Colegiul 6 la Cristian Stanciu

Cristian Stanciu nu a scos nici măcar jumătate din cât a scos PNL

Cristian Stanciu a pierdut răsunător alegerile din Colegiul 6, colegiu pe care încă îl controlează. A câștigat orașul, dar a pierdut marile localități. Conform datelor consultate de către reporterii BZI în acest moment PSD ar controla doar 27.000 de oameni în timp ce liberalii au un bazin electoral de aproximativ 58.000 de cetățeni

Hârlău (oraș) – 10.905 (Radu Curcă, PSD)
Deleni – 9.969 (Dumitru Prigoreanu, PNL)
Scobinți – 7.458 (Gheorghe Hrițcu, PNL)
Șipote – 5.384 (Constantin Puiu, PSD)
Todirești – 5.048 (Constantin Droancă, PNL)
Vânători – 4.624 (Constantin Lupu, PSD)
Bivolari – 4.180 (Liviu Teodorescu, PSD)
Andrieșeni – 4.177 (Mihai Ștefură, PSD)
Sirețel – 4.130 (Gelu Șpaiuc, PSD)
Vlădeni – 3.993 (Iulian Burdea, PNL)
Trifești – 3.774 (Paul Ivănucă, PNL)
Plugari – 3.615 (Paul Mursa, PNL)
Coarnele Caprei – 3.091 (Mihai Țibucanu, PNL)
Fântânele – 2.138 (Sorin Chelaru, PSD)
Roșcani – 1.442 (Ginovel Gheorghiu, PSD)

*PNL: 58.315 oameni
*PSD: 27.895 oameni

Cel mai mare dezastru pentru PSD/Bogdan Cojocaru a fost Colegiul 3 condus de Maricel Popa

Maricel Popa nu are ce să mai caute pe listele PSD la Senatul României, el fiind artizanul din spatele numirii lui Bogdan Balanișcu la Organizația Municipală PSD Iași

Maricel Popa este al treilea om important din conducerea PSD care pierde răsunător în colegiul 3 pe care acesta îl coordonează. A reușit contraperformanța de a avea, în top 5 comune, doar o singură primărie social democrată. În total, PSD are o plagă de 22.547 de alegători în timp ce liberalii au peste 38.000. Este lesne de înțeles frustrarea lui Maricel Popa care a dus PSD-ul la cel mai rușinos scor la nivel de primării. Faptul că el și-a pierdut funcția l-a făcut să lucreze împotriva lui Bogdan Cojocaru care a ieșit din campanie onorant, în contextul o largă majoritate din locomotiva PSD nu l-a votat.

Dagâța (4.599 locuitori), Primar Mirel Damaschin (PNL)
Drăgușeni (1.436 locuitori), Primar Petronela Pelin (PNL)
Horlești (2.983 locuitori), Primar Mihai Cădar (PNL)
Ipatele (1.865 locuitori), Primar Elena Lipsa (PSD)
Lețcani (6.497 locuitori), Primar Stelian Turcu (PNL)
Movileni (3.278 locuitori), Primar Dan Hodoroabă (PNL)
Popricani (7.393 locuitori), Primar Ioan Ţânaşa (PNL)
Probota (3.479 locuitori), Primar Constantin Zamisnicu (PNL)
Românești (1.908 locuitori), Primar Ioan Stegariu (PNL)
Tansa (2.558 locuitori), Primar Vasile Cărăușu (PSD)
Țibana (7.273 locuitori), Primar Gheorghe Rotaru (PSD)
Țibănești (7.119 locuitori), Primar Neculai Munteanu (PNL)
Țigănași (4.036 locuitori), Primar Iulian Chirilă (PSD)
Voinești (6.815 locuitori), Primar Gheorghe Dobreanu (PSD)

*PNL 38.692 locuitori
*PSD 22.547 locuitori

Colegiul 4 condus de Vasile Toma pierde lupta cu PNL într-un mod rușinos

Vasile Toma conduce împreună cu fostul primar Vatamanu Colegiul 4 PSD. Nu numai că PSD a pierdut în mod rușinos la Tg. Frumos, ci procurorii au intrat pe fir în contextul în care PSD-iștii au fost prins încercând să fraudeze alegerile. Vorbim despre faptul că PSD-iștii au fost săltați de mascați în momentul în care încercau să transporte zeci de alegători către urnele de votare.

Bogdan Balanișcu ar trebui să facă curățenie în PSD dacă nu vrea să fie mazilit de conducere

Datele prezentate mai sus arată faptul că PSD a pus oameni nepotriviți în poziții cheie. Vechea gașcă a lui Maricel Popa formată din Vasile Cîtea, Vasile Toma, Mircea Manolache, Mai sunt doar câteva luni până la alegerile prezidențiale și parlamentare, iar faptul că social democrații nu reușesc să strângă suficient de multe voturi din anumite colegii reprezintă o problemă majoră pentru conducerea de la București a partidului.

Este bine știut faptul că Maricel Popa a făcut lista pentru alegerile Parlamentare din 2020 unde și-a pus oamenii lui. Nu există nicio îndoială că oamenii lui Popa au încercat să-l îngroape pe Bogdan Cojocaru! Tocmai acele colegii conduse de Vasile Toma, Vasile Cîtea, Bogdan Balanișcu (omul pus de Maricel Popa după ce a dizolvat Organizația Municipală PSD), Cristian Stanciu sau însuși Popa au obținut fix cele mai slabe rezultate. Pentru Bogdan Cojocaru ar trebui să fie o lecție mai ales că acesta a ieșit onorant din competiție scoțând la președinția Consiliului Județean Iași mai multe procente decât la lista Consiliului Județean! În schimb, situația este dramatică pe municipiul Iași pentru că Bogdan Balanișcu a obținut cu câteva mii de voturi mai puțin decât lista pentru Consiliul Local. Asta înseamnă faptul că, în loc să fie o locomotivă, liderul Organizației municipale Iași a fost mai degrabă o piatră de moară. O bună parte dintre PSD-iști NU l-au votat pe Bogdan Balanișcu care ar fi trebuit să demisioneze în secunda doi după aflarea alegerilor.

Marcel Ciolacu a primit o lovittură puternică în zona în care în trecut era fieful PSD-ului. Mai are șanse să ajungă președintele României?

Cum visul lui Marcel Ciolacu este de a ajunge președintele României, iar Iașul a reprezentant, până acum, un fief PSD, liderul de la București are o mare problemă în a obține suficient de multe voturi din Moldova pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Marea problemă a lui Marcel Ciolacu este reprezentată de faptul că județul Iași este al doilea că mărime din România, deci poate face diferența între locul 1 și locul 2. În plus, diferența dintre PSD și PNL ca număr de mandate de primari – bazându-ne pe numărul de voturi, nu procent – este una foarte mare, PNL-ul având o poziție de forță în raport cu PSD.

Bogdan Cojocaru este tânăr și acum este momentul să facă ”curățenie” în PSD pentru altfel va continua să piardă en fanfare

O altă problemă care apasă greu pe umerii deputaților Vasile Toma și Vasile Citea, a lui Cristian Stanciu dar și a senatorului Maricel Popa este lista de la alegerile parlamentare din decembrie. Ori, pierzând en fanfare județul la alegerile locale, pozițiile eligibile pentru alegerile parlamentare sunt din ce în ce mai puține. Dezastrul PSD pe județul Iași vine într-un context favorabil al social democraților la nivel național pentru că au câștigat cele mai multe primării dintre toate partidele. Au reușit performanța de a obține conducerea Consiliului Județean Suceava detronându-l pe baronul PNL Gheorghe Flutur. Surse politice spun faptul că în aceste momente Marcel Ciolacu face o analiză a alegerilor locale pe fiecare județ urmând să ia o decizie referitor la oamenii care nu s-au implicat în mod eficient la alegerile locale. În schimb, Bogdan Cojocaru a reușit un scor bun la județ, fiind peste scorul partidului.

Voci din PSD Iași confirmă problemele pe care le au social democrații în județ

Imediat după ce PSD a pierdut Primăria Iași au apărut și primele voci din PSD care condamnă numirile făcute de Maricel Popa și gașca lui. Bogdan Balanișcu are o mare problemă pentru că a pierdut într-un mod rușinos alegerile locale de pe municipiul Iași, clasându-se abia pe poziția a patra, sub Cosette Chichirău care și-a făcut partidul CURAJ în urmă cu aproximativ un an.

DEZASTRUL PSD IAŞI LA ALEGERILE LOCALE 2024 are în principal printre alte greşeli, două nume şi anume:
– Măricel Popă, aşa cum îi spune domnul Adrian Nedelcu şi Bogdan Balaniscu.
– În urmă cu ceva timp, Măricel a distrus Organizaţia Municipală Iaşi, chipurile pentru rezultatele proaste la alegerile locale din 2020, deşi la alegerile parlamentare din toamnă aceluiaşi an, pe Municipiul Iaşi s-a obţinut un scor mult mai bun decât la localele din 2020, iar principalul vinovat a fost chiar Măricel.
– Scopul dizolvării Organizaţiei Municipale, fiind aşa-zisa, reformare a acesteia, cu o nouă echipă în fruntea căreia a fost înşurubat, frustratul şi „exprimentatul” la nimic, Bogdan Balaniscu.
– Nenumăratele semnale ale multora dintre noi cā Bogdan Balaniscu, duce într-o direcţie total greşită Organizaţia Municipală, a fost ignorată şi tratată cu multă indiferenţă de Măricel.
– Iată că, din nefiricire pentru noi, astăzi întreaga organizaţie PSD Iaşi trebuie să suporte a doua oară, umilinţa pierderii celor două importante funcţii de conducere din administatia locală.

Maricel Popa nu are ce să mai caute pe listele PSD la Senatul României, el fiind artizanul din spatele numirii lui Bogdan Balanișcu la Organizația Municipală PSD Iași

– Scorul, ruşinos de slab, obţinut de Bogdan Balaniscu la funcţia de primar, cu o diferenţă de câteva mii de voturi, fatā de votul politic al partidului la CL aratā că, aproximativ 7000 de alegători ai PSD Iaşi au refuzat să îl voteze pe arogantul şi autosuficientul Balaniscu.
– Din acest moment, cu o diferenţă de 7000 de voturi în spatele partidului, Bogdan Balaniscu nu mai are sub nicio formă, legitimitate în fruntea partidului!!!
– Este evident că, şansa lui Bogdan Cojocaru de a câştiga preşedenţia CJ, a fost puternic afectată de către nociva prezenţa a lui Bogdan Balaniscu în aceste alegeri.
În concluzie, se impune o analiză la sânge a cauzelor dezastrului şi măsuri reale pentru pregătirea alegerilor din toamnă.
Pentru Bogdan Balaniscu se impune cu datā imediată, demisia de onoare, dacă are aşa ceva sau demiterea din funcţia de preşedinte la Municipiu.
Este necesar, ca Organizaţia PSD Iaşi să îi reactiveze pe toţi acei membri de partid, care au fost marginalizaţi în numele unei false reforme, indiferent dacă ne agreem sau nu, între noi. Acest criteriu nu trebuie să mai fie un mod de lucru în acest partid! Fiecare dintre noi contează şi poate aduce plus valoare, politic vorbind, inclusiv Bogdan Balaniscu, evident dintr-o altă posturā. ” este de părere Dumitru Anchidin, membru PSD Iași.

Așadar, alegerea lui Marcel Ciolacu ar trebui să fie simplă. Dacă vrea să aibă o șansă reală la președenția României, liderul social democrat trebuie să schimbe structura PSD Iași și pe liderii care au reușit să facă contraperformanță. Primul care trebuie să se gândească la această schimbare este Bogdan Cojocaru care de pe poziția de câștigător (a obținut un scor uriaș, peste scorul partidului) are frâiele necesare să îi schimbe pe oameni precum Vasile Toma, Vasile Cîtea, Bogdan Balanișcu, Maricel Popa sau Cristian Stanciu! Vom vedea dacă acest duș rece este o lecție din care poate învăța tânărul social democrat.

* Date oferite de Wikipedia. În realitate există o marjă de eroare dar nu suficient de mult încât să schimbe imaginea de ansamblu! Facem referire la numărul total de cetățeni din comună, nu la numărul total de cetățeni cu drept de vot sau care au fost prezenți la procesul electoral.

** La  Popești situație este incertă pentru că există suspiciuni de fraudă electorală. Sacii cu voturi erau cărate de șoferul primarului. Încă nu există o situație foarte clară oscilând între PNL și AUR.

Comentarii
  • Oare își mai aduce aminte bogdan cojocarul la ăntîlnirea din piața dacia că psd-ul e înbîscit de securiști acoperiți trîntori care nu fac bine comunități și psd-ului–poate acum realizează ce iam sugerat–

  • DEMISIA, IN BLOC!
    TOTI!
    ATI FACUT PSD-UL DE RAHAT, INCOMPETENTILOR!
    ASA SE INTAMPLA CAND AJUNG IN ORGANIZATIE DOAR OPORTUNISTI CARE N-AU REALIZAT NIMIC IN VIATA LOR, IN AFARA DE A STA CU MANA INTINSA LA PARTID!

  • În primul rând pentru. „Scriitorul de mai sus…Un Votant ” mai moșule,eu știu ca pentru toți comunistii în avântul luptei de clasă, limba română nu contează…dar mergi naibii cu nepotul la.scoala și roagă pe doamna învățătoare să-ți spună cum se scrie corect românește. Apoi,tot PSD-UL este o cloaca, o mocirlă, lupta între generații este evidentă. Unii din conducere nu au ce căuta acolo.. popa de exemplu. Și…încă ceva…cum de ajuns tovarășul Anchidin la PSD??? N-are degete la mâini prin câte partide a trecut…

  • La ciolan mulți se-adună

  • Cum să câștige incompetentul de Balaniscu pentru că el a fost ocupat să blocheze validarea rezultatul de la concursul de manager de la Spitalul CF Iași , concurs câștigat de dr Mihai Glod, și să o țină în funcție pe idioata, instabila și terorista Mitrofan Elena Cristina, pe care nu a votat-o nimeni din acest spital, ea fiind pusa pe lista consiliului local. Balaniscu și Mitrofan un bou și o belea pentru PSD.

  • Sa-l scoateti de pe listele de deputati si pe Macovei ca nu a auzit nimeni de el.

  • Asăndulesei Laurian

    Cred că dl.Cojocaru dacă candida la funcția de primar ar fi câștigat alegerile în fața lui Chirica.

  • Tabula rasa băieți ! Ori ca ca, ori ca ca ! Radeti bine căcatul de lichele și faceți ceva. Ăștia care i-aveti nu-s obișnuiți cu munca ! Știu numai adunarea și înmulțirea!

  • Au mictionat cu gratie Alexe și Chirică pe toată sleahta pesedista.

  • Pop Iustin - Tatarasi

    Balaniscu e de departe principalul vinovat pentru acest eșec răsunător.Sa fii pe locul 4 e de noaptea minții pentru PSD partid de guvernare . Ce i-a lipsit lui Balaniscu sa fie macar la nivelul partidului la municipiu ?
    1. A avut mâna liberă. să refacă organizația (distrugand vechile structuri municipale funcționale )
    2. A fost promovat pe ltoate posturile TV
    3. A făcut în mod sfidător lista de consilieri împărțind locurile împreună cu Cruceanu și imobiliarul Boca după criterii altele decât meritocrația .
    4. A pus pe lista de consilieri oameni care au 1 an vechime în partid renunțând la membrii vechi cu begraund
    5. Nu a avut pe listă oameni cu experiență , profesori universitari, directori de școli, manageri de instituții, doctori renumiți . Să vii cu un popă penticostal, o preoteasă specialistă la asistentă sociala, un șomeroi care nu are carte de muncă , altul care face poteca la. Chirica pentru a primi facilități și ai transmite strategia PSD din interior iată o cauză evidentă de eșec .
    6. Balaniscu a scăpat de ciuma roșie, de efectul Dragnea , de pandemie și spitalul COVID , de consilierii locali PSD pro mafie imobiliară din 2016-2020 … Ce a făcut ? A dat cu piciorul unei șanse uriașe, și-a arătat mușchii și a luat mai puține voturi decât Camelia Gavrilă sabotată din interior și de fosta org municipală.
    7. A făcut Balaniscu o campanie total greșită, nu a abordat subiectul mafiei imobiliare un subiect cu, care USR -Bodea -Chichirău au câștigat în 2020 punând ștampila pe PSD. Degeaba sau bătut PSD-istii in Comisia de Urbanism să schimbe fața PSD. ( au dus totuși partidul la 21% de la 16% ) ca Balaniscu a defilat non stop cu Boca după el spre greață și deziluzia multor ieșeni.
    Aici a pierdut PSD și Cojocaru la municipiu cu acest Balaniscu un om iresponsabil . Nu a pierdut Câtea, VATAMANU, Stanciu , Popa , a pierdut organizatia municipală și vinovat este și Cojocaru care a acceptat jocurile lui Balaniscu – Cruceanu / Boca – Mihai Gavril . Dizolvarea organizației municipale , nevalidarea listei de consilieri din cauza neperformanței , non combatului și blatului cu Chirica ( Cruceanu -Gavril -Dalban )

  • Spitalul CFR

    Pleacă acasă. Balaniscule, nu mai ține caterinca asta ieftină . Nu mai dă comenzi la ZDI lui Pască ca nu te mai scoate nici dracu din kakatul în care ai băgat partidul . DEMISIAAAAAAAA BALANISCUUULEEE

  • Scapa in primul rand de POPA si STANCIU, da-i afara din partid.
    Astia doi iti fac numai buleli si au si o imagine super nasoala la nivelul oamenilor de rand, votantii PSD.

  • O votare, corectă și transparenta, este prin înscrierea buletinelor de vot!

  • Primul care ar trebui sa-si de demisia alături de Balaniscu ar trebui sa fie Silviu Macovei – directorul de campanie. A fost o campanie dezastru. De asta s-a pierdut. Deci Silviu Macovei – principalul vinovat și trebuie sa plece acasă și sa răspundă politic pentru acest rezultat.

  • om din interior

    Maricel Popa va fi primul pe lista de candidați la Senat, așa a fost înțelegerea cu Ciolacu când i-a cerut să se dea deoparte de la conducerea județeană.

  • Prost făcută reforma în partid, începuseră bine cu grup de lucru cu oameni competenți dar au lăsat-o moartă. Cojocaru e prea slab pentru a se impune iar Balanișcu a fost o soluție prost aleasă pentru primărie.

  • PNL-PSD, partide stat. S-au inchegat bine, mai este un pas pana la dictatura. Vor fi satisfacute, din plin, doleantele evreilor. Deja sunt metode staliniste de pus pumnul in gura, ca in ’45 cand au venit pe tancurile sovietice.

  • Greseala e a lui Cojo ca tine langa el toate ………, Popa(din umbra), Stanciu, Macovei(vinovatul nr. 1),Laicu,Manolache,Toma,++++

  • Jurnalist obiectiv

    Balaniscu are tupeu să spună ca rezultatele la municipiu pe partid sunt opera lui și a noii organizații făcute de el eliminând oamenii competenți și experimentați ?
    Balaniscule ține minte, scorul la municipiu se datorează prestației actualilor CL PSD care și-au făcut treaba corect , decent și profesionist. Rotundu, Dalban, Gavril , Cruceanu, Laicu trebuie felicitați , oamenii au scăpat PSD IAȘI de sintagma PSD = Mafia Imobiliară. Ăștia sunt eroii alegerilor locale Balaniscule nu tu cu trepădușii aduși de 1 an în partid, ăștia te-au ridicat pe tine mortule de la 3% la 13 % dar nu partidul mă nenorocitule ! DEMISIA !

  • Am mai spus si o mai spun inca o data, Cancerul PSD ului este trioul de Bogdanei: Cojocaru, Balaniscu, Crucianu. Autointitulati cei tineri si destepti din PSD. Nimic nu se aproba in primaria Iasi pana nu si rezolva ei problemele…

  • Maricel Popa este vinovat ptr.ca a scos de la naftalina 2 momai: Cojocaru si Balaniscu care mu sunt buni de nimic ! Cu Cojocaru a mai invercat si Dragnea la un minister ,dar l-a dat rapid afara ca incompetent ! Demisia amandoi !

  • Afară Balaniscu care a nenorocit organizația municipală, care și-a bătut joc de membrii vechi , de consilierii în funcție, care a pus pe liste oameni fără valoare și fără vechime în partid. Afară sobolaneeeee nu îl mai pune pe RAȘCU și pe Târzii să mănânce kakst

  • Inserierea buletinelor de vot.

  • Traian Cudalbu

    Golanul de Balaniscu încă nu a fost demis? Afară idioțenia pământului și ia-ți partenerii RAȘCU, Târziu, Dorina bojoc , hălăuca ori hoțul Bulgariu .
    Jos jigodiilor . Ați venit la partid la de-a gata ? Plecați acasă imbecililot

  • Pacostea de Mitrofanca nu putea face nimic în spital fără a avea susținerea leprei Balaniscu de la PSD. Omul face trafic de influență în Consiliul de administrație CFR unde își folosește influența pentru a bloca numirea doctorului Glod un manager adevărat.
    Salariații sunt alături de dr Glod și vor protesta în stradă dacă Balaniscu îndrăznește să se mai amestece în problemele managementului de la spitalul CFR . Mitrofan a spune peste tot ca i s-a oferit funcție de șef secție la Pneumoftiziologie dar nu acceptă fiind sfătuită de Balaniscu să rămână pe funcție ca a vorbit el cu Sorin (??) și au convenit să rămână, dar trebuie 30000 de euro să liniștească membrii CA . Scârba asta de Balaniscu vrea să ajungă primar? Se știe ca șpăgarul a luat bani de la imobiliari să le facà jocurile mafiote în viitorul consiliu local cu PUZ-ri și vânzări de terenuri. Ieșeni ne așteaptă vremuri grele cu gloaba de Balaniscu care ne-a vândut viitorul copiilor ! Jos Mitrofanco ! JOS GUNOI BALANISCU

  • Pamfil Mitică

    Salariații de la Spitalul CFR vor ieși la protest în stradă. Kurwa de Balaniscu a simțit miros de șpagă și a luat bănuții de la ciumăfaia Mitrofan în două tranșe ca să blocheze numirea de Mihai Glod. Deja 10000 de euroi a primit urmează tranșă 2 și 3 . Banii sunt folosiți să plătească campania electorală unde a rămas pe jantă. Urmăriți evoluția Mitrofancei și o să vă dați seama dacă a primit tranșă doi.
    Balaniscule, vezi ca nu faci a bine , ai pierdut alegerile și acum vrei să ajungi la pușcărie ? Se rezolvă

  • Autorul articolului este pe dinafară privind componența colegiilor, rog să se intereseze că încurcă rău localitățile de la un colegiu la altul.

    In alta ordine de idei are dreptate că de Cristi Stanciu trebuie scăpat de la PSD, el este cel mai mare sforar numai pt el și afacerile lui și nu îl interesează altceva, este cel care pune multa talpa in PSD oricui în cazul în care nu ești de acord cu el. Pe lângă faptul că este venit de la alt partid (PRM) lucrează numai cu traseiști politici ..nu este e un psd-ist convins este un imbirligator numai în interesul lui, un nenorocit de prm-ist.

  • Părintele Ghideon

    Balaniscu nu e ăla care cerea în CL ca pelerinii la SF Parascheva să aibă drepturi identice cu homosexualii de la Parada LGBT ?
    Te-au votat homosexualii din oraș Balaniscule + RAȘCU pastorul penticostal ( asta le trebuia pesediștilor pastor penticostal ca în rest aveau totul ) Cum naiba să-l votezi pe oligofrenul homosexual și susținătorul penticostalilor???? Suntem sănătoși mai PSD-istilor? Cum Bogdan Cojocaru ai acceptat să faci echipă cu asta? Nu știai ce a făcut, ce apucături are zdreanța homosexuală?
    Scapă frate de homalau ca nu vei pupa-n pururi voturile ieșenilor cu scursura asta !

  • Bogdan Cojocaru a pierdut din cauza unuia care este mare secretar de partid Vlad Ciobanu un arbitru care nu are treabă cu politica, e pe dinafară cu totul băiatul ăsta, în.afara de a face bani din sondaje pe chelea colegilor, pe care le face în așa fel că nu ies cu realitatea nu știe nimic cei cu el. Alt mare vinovat de starea în care a ajuns PSD Iași este „marele lider ” că așa îi place să i se zică Cristi Stanciu car a distrus PSD prin fel și fel de combinații in favoarea lui și împotrivă va partidului.
    Cojocaru trebuie să scape de aceste două lichele, in primul rand de Stanciu că el este Raul in acest partid să nu îl valideze pe lista de consilieri.
    Dacă nu scapă de licheau asta de Stanciu va avea numai de pierdut în următorii ani.
    Păcat că el Bogdan Cojocaru este un om cu mult bun simt de care profită acest netrebnic de Stanciu și alți deștepți.

  • Țiganii put

    Te-ai asociat cu partidul țiganilor de asta ai pierdut f multe voturi, in zona mea sa stabilit asta cu f multe persoane

  • Stai sa vada bulaniscu cand o sa l toarne ciumafaia mitrofanca
    .. Cum femeile tin un secret pana la buda, s a laudat dupa ce a dat gata 3 pahare dz wiskei, ca a dat spaga si lins inghetata, dzci treaba buna..Numa’ca ochii albastri asteapta si sa vezi cand o vor cauta pe ciumafaie la co,, amigdale’.. O sa l dea n gat me bulaniscu.. Nenorociti idioti v ati dus pe copca..

  • Salariat CFR

    Tot spitalul CFR știe ca Mitrofan a marcat bănuțul la Balaniscu pentru a face concursul uitat , nevalidat . Balaniscu face trafic de influență la CFR unde se dă șef la PSD omul lui Ciolacu și solicită dosirea dosarului și prelungirea mandatului lui Mitrofan. E așa de simplu de verificat ca un procuror DNA ar trebui urgent să intre pe fir . Oricum Balaniscu are zilele numărate și în PSD dar și sau în special liber !

  • Dragi psd-isti , nu luati in seama comentariile rautacioase. E bine asa, f bine. Un 5% mai putin la parlamentarele din toamna ar fi si mai ideal. Cat despre prezidentiale 2024- stiti bine rezultatul=idem 2019; cu sau fara dl. Geoana. In rest multa sanatate.

  • Membru PSD IASI

    O echipa de oligofreni si-a strasns acest Balaniscu! Cum sa performezi cu o fufa primadona care a fost un simplu asistent social dar vezi doamne e nevasta de preot in persoana Necula Roxana, sau cum sa te reprezinti cu un pastor penticostal in persoana lui Rascu, sau a unui salahor cu caracter golanesc in persoana celui de la Spatii Verzi, a unui administrator de bloc in persoana nadiei Bercea sau a asistentei Tarziu, a unui cvazi necunoscut Matei Octav sau Mitrofan de la CFR ? Nici unul din acesti oameni nu au avut nici cel mai mic habar de problemele din PSD fiind adusi cu japca pentru al legitima pe acest neispravit al partidului care desena grafice pe vremuri la tabla PSD-ului pentru asi mai scoate bai pe firma proprie. Despre ce strategii de campanie sa mai discutam atat timp cat un oligofren cu gasca lui de necunoscuti au inlaturat oameni cu experienta din partid ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *