Actualitate

Bogdan de la Ploiești, adevărul despre despărțirea de Cristina Pucean: „E bine așa pentru toată lumea!”

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bogdan de la Ploiești adevărul despre despărțirea de Cristina Pucean E bine așa pentru toată lumea
Bogdan de la Ploiești a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Cristina Pucean și a spus adevărul despre despărțirea ce a survenit între ei

Bogdan de la Ploiești a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Cristina Pucean și a spus adevărul despre despărțirea ce a survenit între ei. Manelistul a spus totul într-o postare pe Tik Tok, după ce în urmă cu o săptămână dansatoarea a dat vestea pe rețelele sociale.

Bogdan de la Ploiești a dezvăluit adevărul despre despărțirea de Cristina Pucean

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Relație dintre cei doi, la început una profesională, care pe parcurs s-a transformat în una romantică, a ajuns în cele din urmă la final. Peste tot pe unde mergeau, cei doi atrăgeau toate privirile, iar conexiunea dintre ei era lesne de observat.

Fanilor le-a venit greu a crede, mai ales că cei doi s-au mai „jucat” cu astfel de vești. Doar că de această dată, totul e pe bune.

Când toată lumea credea că o duc din ce în ce mai bine pe plan sentimental, dar și când fanii așteptau ca cei doi să dea vestea cea mare și să anunțe că au trecut la un alt pas al relației lor, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești și-au întristat susținătorii cu ultimul anunț făcut public pe internet.

Cea care a făcut prima anunțul pe rețelele sociale, acum câteva zile, a fost Cristina Pucean.

„Relația mea cu BDLP s-a încheiat!”, a scris dansatoarea pe Instagram.

Acum a venit și rândul manelistului să recunoască că e finalul relației cu Cristina. Acesta a precizat că nu e vorba despre o nouă strategie de marketing, așa cum s-a zvonit.

„Tot ce se zvonește este adevărat! Nu este niciun marketing și chiar e bine așa pentru toată lumea”, a scris artistul într-o postare pe Tik Tok.

BDLP și Cristina Pucean au avut o relație presărată cu despărțiri și împăcări, de câteva ori fiind vorba chiar despre o strategie de marketing pentru a promova piesele pe care manelistul urma să le lanseze. Rămâne de văzut dacă și de această dată au apelat la aceeași strategie.

De ce s-au despărțit cei doi

După ce Bogdan de la Ploiești a recunoscut că nu mai are iubită, a venit vremea ca fosta sa parteneră să vorbească despre despărțire. Cristina Pucean nu a mai evitat subiectul și a făcut primele declarații despre despărțirea de Bogdan de la Ploiești.

La fel ca și artistul, Cristina Pucean a început prin a recunoaște că relația dintre ea și Bogdan s-a încheiat. Fără să intre în prea multe detalii, a spus că unul dintre motivele care a dus la această ruptură a fost neînțelegerea dintre ei.

Momentan, niciunul dintre ei nu a detaliat acest subiect, semn că nu le face neapărat plăcere să îl dezbată în mod public. Însă, ambii sunt suficient de maturi încât să evite cu diplomație întrebările indiscrete.

În continuare, cel mai probabil, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești se vor intersecta prin prisma meseriilor pe care le au. Fiind o despărțire de comun acord, nici nu se pune problema de resentimente la mijloc.

Adauga un comentariu