Actualitate

Bogdan de la Ploieşti s-a filmat pe patul de spital! Ce a pățit îndrăgitul manelist – VIDEO

Publicat: 27 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Bogdan de la Ploieşti s-a filmat pe patul de spital Ce a pățit îndrăgitul manelist - VIDEO
Fanii manelistului au motive de îngrijorare după ce Bogdan de la Ploieşti s-a filmat pe patul de spital

Bogdan de la Ploieşti s-a filmat pe patul de spital. Cunoscutul manelist a stârnit îngrijorarea în rândul fanilor săi când aceștia au văzut imaginile cu ei. În imaginile postate pe TiKTok de către artist, acesta apare însoțit de mama sa, semn că situația în care se află este una serioasă. Chiar dacă nu a vrut să facă publcie problemele medicale cu care se confruntă, îndrăgitul manelist a precizat că va reveni pe scenă în cel mai scurt timp posibil.

Bogdan de la Ploieşti s-a filmat pe patul de spital!

Îndrăgitul manelist Bogdan de la Ploieşti şi-a speriat fanii după ce pstat pe TikTok un filmuleț cu el pe patul de spital.

Bogdan de la Ploiești este, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele din România, fiind mereu în lumina reflectoarelor, fie datorită aparițiilor sale la evenimente importante, fie datorită relației sale cu Cristina Pucean, care este foarte apreciată de public.

Recent, Bogdan de la Ploiești a provocat îngrijorare printre fanii săi, postând un videoclip pe TikTok în care îl arăta pe patul de spital. În imagini, artistul era însoțit de mama sa, semn că situația în care se află este una serioasă.

Artistul nu a dat detalii despre problemele sale de sănătate, dar a menționat că se va întoarce în cel mai scurt timp posibil.

În videoclipul pe care l-a postat, cântărețul nu era singur. Mama lui era alături de el și îl mângaia pe cap. Se pare că artistul nu trece prin cea mai bună perioadă din viața lui, însă o are alături pe femeia care i-a dat viață.

Artistul are o relație foarte frumoasă cu mama sa, pe care a prezentat-o, de altfel, fanilor la un concert susținut de Sf. Valentin. Bogdan de la Ploiești și-a încântat spectatorii cu hiturile sale, dar și cu faptul că le-a prezentat-o fanilor pe mama lui, pe care a adus-o alături de el pe scenă, în timp ce cânta la un local cunoscut din Capitală.

Reacțiile fanilor manelistului nu au întârziat să apară.

„Te-ai operat?” / „Multa sănătate aici se vede munca pe care o depui, si oboseala mare, corpul cedează, însănătoșire grabnică” / „Sper să te faci bine să fie Dumnezeu cu tine orice ți s-a întâmplat” / „Nu cred că e vorba de niciun accident, o fi făcut și omul ăsta o operație pentru deviație de sept sau pentru altceva”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de artist pe pagina sa de TikTok.

Îngrijorarea fanilor privind lipsa de pe rețelele de socializare

Recent, artistul a făcut o postare pe contul său de Instagram prin care le-a dat urmăritorilor săi o veste neplăcută. Bogdan de la Ploiești a transmis că va lua o pauză de la rețelele de socializare, fără să dea prea multe detalii despre acest subiect.

Cântărețul nu a dezvăluit pentru cât timp va lipsi din mediul online, dar vestea nu le-a picat foarte bine fanilor săi.

„Am să fac o pauză… nu știu cât timp. Dar nu voi mai posta absolut nimic o perioadă”, a scris artistul, pe Instagram, la story.

Acum, fanii manelistului au motive de îngrijorare după ce Bogdan de la Ploieşti s-a filmat pe patul de spital.

 

@bogdandelaploiesti.haz♬ sunet original – ionut.hd

Comentarii
Adauga un comentariu