Cancan ultimă oră

 Bogdan de la Ploieşti, zi de naștere atipică! A petrecut cu vulturul în brațe! Cum și-a făcut apariția și Cristina Pucean – FOTO

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
 Bogdan de la Ploieşti zi de naștere atipică A petrecut cu vulturul în brațe Cum și-a făcut apariția și Cristina Pucean - FOTO
Artistul a împlinit 29 de ani

Bogdan de la Ploieşti a avut o zi de naștere atipică! Cântărețul de manele a petrecut cu vulturul în brațe. Iată cum și-a sărbătorit artistul ziua de naștere, dar și cum și-a făcut apariția Cristina Pucean!

Bogdan de la Ploieşti și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod atipic. Artistul a împlinit 29 de ani. Iată cum a petrecut cântărețul de manele alături de iubita lui, Cristina Pucean, dar și de alți invitați care au fost prezenți la eveniment!

Bogdan de la Ploieşti și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod atipic

Bogdan de la Ploiești și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu totul deosebit! La împlinirea frumoasei vârste de 29 de ani, artistul a decis să renunțe la petrecerile de lux din oraș și să își serbeze ziua alături de oameni dragi din viața lui. Unde? Chiar la el acasă!

Din imaginile care au apărut pe conturile sale personale de pe platformele de socializare se poate observa că celebrul cântăreț de manele a avut o tematică inedită la petrecere, și anume „animalele sălbatice”. Majoritatea invitaților prezenți au purtat haine care aveau imprimeuri ale unor animale sălbatice.

Un detaliu care ne-a mai atras atenția a fost acela că artistul și iubita lui au fost îmbrăcați exact la fel. Cei doi îndrăgostiți au reușit să atragă toate privirile asupra lor, iar totul a ieșit perfect.

Și asta nu este tot! Bogdan de la Ploiești a fost întâmpinat în fața casei cu un tort foarte mare. Artistul și-a făcut apariția la eveniment având un vultur în brațe. Momentan nu se știe de ce a ales manelistul să petreacă cu pasărea răpitoare în brațe.

Cântărețul de manele a avut parte de un tort spectaculos

Bogdan de la Ploiești a avut parte de un tort spectaculos, care a fost făcut chiar de Elian Miță, cunoscutul cofetar din București, care a ajuns viral pe platforma TikTok datorită deserturilor impresionante pe care le face.

Tortul de la ziua de naștere a faimosului cântăreț de manele a avut trei etaje și a reușit să-l surprindă plăcut pe manelist. Desertul a fost îmbrăcat în bani, iar culorile principale au fost auriu și negru. Pe lângă aceste detalii, pe ultimul etaj au existat două personaje din desene animate, și anume Superman și iubita lui.

Adauga un comentariu