Prima pagină » Economic Local » Bogdan Tănasă, fondator „Casa Share”, din Iași: „Oamenii ar trebui să fie mai curajoși, să înfrunte adevărul” – VIDEO
Bogdan Tănasă, fondator „Casa Share”, din Iași: „Oamenii ar trebui să fie mai curajoși, să înfrunte adevărul” - VIDEO

Bogdan Tănasă, fondator „Casa Share”, din Iași: „Oamenii ar trebui să fie mai curajoși, să înfrunte adevărul” – VIDEO

23 apr. 2024, 02:00, 2 ,
Raluca COSTIN, în Economic Local

Bogdan Tănasă, antreprenor și fondator „Casa Share”, din Iași, vorbește într-un nou episod de #PodcastBZI despre proiectul său de suflet, care împlinește 10 ani. În această perioadă, a construit 33 de case, un centru educațional și de meserii, solarii cu legume, unde să se angajeze părinții copiilor ajutați de „Casa Share”. Antreprenor, familist convins și optimist din fire, Bogdan Tănasă spune că pot fi făcute lucruri bune în România și va continua proiectul pentru care au donat peste 300.000 de oameni. Interviul poate fi urmărit AICI:

Bogdan Tănasă, antreprenor și fondator „Casa Share”, vorbește într-un nou episod de #PodcastBZI despre proiectul său de suflet, care împlinește 10 ani.

„La un moment dat Paula Herlo, de la «România, te iubesc», a fost, a filmat și mi-a spus: «Băi, tu nu faci asta degeaba, nu degeaba ajuți. Sigur ai avut o problemă în familie». Avea dreptate! Eu am văzut multe la casa de copii, care era peste drum de mine. Am zis că dacă pot să ajut, de ce să nu o fac?

Am ajutat copiii de la casa de copii, care sunt un pic mai mici ca mine, lucrează la mine, i-am ajutat să își găsească un job, au familii, copii. Oamenii ar trebui să fie mai curajoși, să înfrunte adevărul, să vadă problemele și să facă lucruri. Toți se plâng, toți fugim. În țara noastră, vorbim liber, putem ieși în afară. Dacă muncești, poți să trăiești. Uită-te la vecinii noștri, la câteva sute de kilometri de noi. Astea sunt greutăți. Am reușit să ajungem la atâtea case, sute de copii am ajutat, le-am schimbat viața”, povestește Bogdan Tănasă.

Bogdan Tănasă, fondator „Casa Share”, din Iași: „Dacă pot să fac un bine, îl fac în continuare”

Omul de afaceri din Iași are o făbricuță de peleți, la Popricani, construită cu banii câștigați în Anglia, dar și cu fonduri europene. În urmă cu 10 ani, a văzut un reportaj BZI, despre o familie nevoiașă, iar copiii spuneau că și-ar dori câteva jucării de Crăciun. Atunci a decis să le ducă niștre lucruri și de acolo a plecat totul, construind prima casă din cele 40 de locuințe din cadrul proiectului „Casa Share”.

Bogdan Tănasă a construit centrul educațional și de meserii „Casa Share”, din comuna Popricani, care este destinat copiilor fără posibilități. A mers din ușă în ușă pentru a strânge fondurile necesare. Împreună cu voluntarii și cu sponsorii anumitor firme a reușit să adune suma necesară pentru a crea și dezvolta acest centru.

Peste 100 de episoade de #PodcastBZI, postate pe YouTube

Ramona Andruș, antreprenoare, cofondator Ellitude, vorbește într-un nou episod de #PodcastBZI despre cum e evoluat afacerea, înregistrând o cifră de afaceri de aproape un milion de euro anul trecut. Despre femeile care se îmbracă în costume, cum recunoaștem materialele de calitate și cine sunt clienții care cumpără ținutele Ellitude aflați de la Ramona Andruș. Antreprenoarea mai spune că fără promovare online nu poți să exiști pe piață, dar discută și despre planurile de dezvoltare a afacerii cu ținute business, casual sau de ceremonie. Interviul poate fi urmărit AICI:

„Nouă ne plac provocările. Și eu, și soțul meu avem o doză de nebunie. Privim în felul următor: dacă pe moment e o situație urâtă, dificilă, o privim ca pe o oportunitate. Trebuie să fim creativi, nu am văzut momentul ca pe un impediment. Visul meu este să deschid un magazin la Paris”, spune Ramona Andruș, care a deschis afacerea împreună cu soțul său în urmă cu 7 ani.

Astfel, pe lângă interviul cu Bogdan Tănasă, antreprenor și fondator „Casa Share”, din Iași, pot fi urmărite peste 100 de podcasturi cu oameni de afaceri, producători, specialiști în nutriție sau exemple de oameni puternici, cu povești de viață impresionante.

Comentarii
  • Fostul meu coleg de celula condamnat in anglia pentru trafic de droguri si furt din bancimate a ajuns filantrop….

  • Marș mâncător de cacat, ai vrut tu sa faci o glumă. Iaca și stentie, ca te peezduiesc pentru imbecilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024