Eveniment-Social

Bolid de zeci de mii de euro dispărut din Norvegia, găsit de polițiștii de frontieră din Iași

Publicat: 25 mart. 2020

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit și indisponibilizat un autoturism, marca Audi A8, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia. Pe 23 martie a.c., în jurul orei 20:00, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice, politiștii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere – I.T.P.F. Iași au oprit în trafic, în municipiul Iași, un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Norvegia, condus de un cetățean român, în vârstă de 33 de ani.

Alerta de furt era activă din data de 4 martie

În urma verificărilor efectuate, politiștii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia, din data de 04 martie a.c.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în cursul anului 2019, din Norvegia, prin intermediul unui cetățean român și nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorități.
Mașina în valoare de aproximativ 145.500 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar politiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire,la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.loading...

Adauga un comentariu