BZI LIVE

LIVE VIDEO – Bolnavii cronici care se infectează cu COVID-19 primesc două tipuri de tratament! Despre posibilă interacţiune între medicamente şi afectarea stării pacienţilor, cu dr. Mihnea Hurmuzache la BZI LIVE

Publicat: 25 oct. 2020

Luni, 26 octombrie, de la ora 13:00 la BZI LIVE va veni dr. Mihnea Hurmuzache, șeful secției nr. IV din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Iași. Invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre o posibila interactiune intre tratamentul pentru Covid-19 si tratamentul bolnavilor cronici. Sunt multi pacienti diagnosticati cu boli cronice care s-au infectat cu Covid-19. Pe langa tratamentul de baza, acestia primesc medicamentatie si pentru Covid-19. Dr. Mihnea Hurmuzache va discuta despre metodele pe care le folosesc medicii pentru a evita interactiunea cu rezultat nociv, dintre medicamentele administrate acestor pacienti.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu