Local

Bombă în lumea interlopă! Jean Brăileanu şi Vandam Constantin au fost reţinuţi azi noapte. Sunt acuzaţi de tentativă de omor – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 07 apr. 2023
_____ Vizualizări 23 Comentarii
Bombă în lumea interlopă Jean Brăileanu şi Vandam Constantin au fost reţinuţi azi noapte. Sunt acuzaţi de tentativă de omor - EXCLUSIV UPDATE
Cutremur în lumea interlopă

Cutremur în lumea interlopă. Fraţii Vandam și Jean au fost reţinuţi pentru 24 de ore azi noapte, pentru tentativă de omor.

UPDATE: Autoritățile au transmis detalii despre reținerea celor doi interlopi.

„La data de 02 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetările cu privire la comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în vederea luării măsurilor legale.

De asemenea, au fost efectuate două percheziții domiciliare, la persoanele bănuite de comiterea faptei.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 02 aprilie a.c., între patru persoane, care se deplasau cu două auto ar fi avut loc un conflict, pe o stradă din municipiul Iași, în urma căruia nu au rezultat victime. Facem precizarea că incidentul nu a fost sesizat la Poliție.

În cadrul anchetei a fost indisponibilizat un autoturism și supus unei expertize criminalistice.

Având în vedere datele rezultate în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate de polițiștii SIC Iași, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

În baza probatoriului administrat în cauze, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore, la data de 06 aprilie a.c., a doi bărbați, ambii din mun. Iași.

Cercetările continuă.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și U.T.A.I. Iași”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

Vă aducem aminte că recent a izbucnit un conflict între clanuri la Iași. Jean Brăileanu a făcut o transmisiune live, pe Facebook, în care îl amenință cu moartea pe cumătrul său, Viorel Oarză. Jean Brăileanu îl amenință pe Oarză și îi transmite că îl va decapita chiar de față cu poliția, dacă va fi cazul.

Videoclipul postat de Jean Brăileanu pe pagina sa de Facebook a fost distribuit de zeci de persoane și vizualizat de câteva mii. Limbajul pe care Jean Brăileanu îl folosește nu poate fi reprodus. Reporterii BZI au extras o parte din ceea ce a spus Jean Brăileanu.

„Acest băiat, Viorel Oarză, acest manipulator care mi-a botezat copiii și a stat la noi, în familie, 2 ani de zile, a făcut o trădare la nivel înalt și s-a întors împotriva noastră. Tu nu ne cunoști pe noi, dar să dea Dumnezeu să ajung mort lângă tăicuțul meu. Viorel Oarză, ați fugit toți! Ați lăsat mașinile și ați fugit. De nu te-oi decapita de față cu poliția! Când deranjezi țiganii de la Iași să vezi ce înseamnă război”, a spus Jean Brăileanu în transmisiunea live de pe Facebook.

Trebuie precizat că membri ai celor două clanuri s-au întâlnit în oraș pentru a se confrunta, însă nu ar fi avut loc nicio „luptă”.

Comentarii
  • Astia imi aduceau Pepsi la toneta. Ala din dreapta era soferul si celalalt cara navetele Baieti buni! Le lasam mereu cate un pol de caciula.

  • Mai, oameni buni, terminati cu stirile astea „de senzatie „, „bomba”,..e.t.c. Stirile astea potenteaza toate creaturile astea, faptul ca ei devin subiecte de presa ii face sa fie importanti si in ochii lor, dar si in ochii copchiilor de azi..

  • Asta, braileanu, statea de zile bune cu ismenele jilave de frica. Acu e in siguranta, dupa gratii, e pazit, nu il mai poate bate decat garda.

  • Fugariti, terorizati, au ajuns și la parnaie…cum dracu sa fugi cu pistolul în mana?și sa fii atât de prost sa tragi sub telecamere?sa te legi singur

  • marii interlopi ai orașului,una două-amenințări pe facebook și tik-tok apoi întâlniri directe de luptă gen gounter strike după care merg plângând la poliție să-i apere…hellooooo, a murit onoarea de bărbat?????

  • Datorita vremii prielnice de afara, boschetarii astia ar merge ca unsi la dezapezit orasul.
    Pe bune. La pranz le dau o mancare calda, iar toata ziua sa bage ca migu la lopata.
    Vorba aia, brandul trebuie mentinut, nu de alta, dar daca le scad muschii, le scade si creierul.
    Ce arest, ce prostii de genul, acolo-i lux pentru ei. La dezapezit. Sa le iasa ochii de atata munca.

  • Costel Corduneanu i a făcut sa se omoare între ei!! Când face el o manevra ,se omoară oamenii între ei cu pistoale!

  • Marii mafioti ai Iasului ii gasim la primarie ,la CJ ,printre eroii in halate albe.Astia din articol sunt doar niste ciorani cocliti

  • Asta e cand nu te duce capu…costelus l-o imbarligat pe Iacob ala sa-i bage la puscarie pe Oarza si pe ficiorsu, dupa oarza o facut plata lu Iacob( adica lu Costelus) ca sa-si retraga plangerea, acum s-o impacat cu oarza si l-o imbarligat sa-i bage pe astia la puscarie. Simplu. Nu-ti trebuie muschi iti trebuie cap cum Costelus a avut mereu:))))

  • La puscarie cu toti. Iar aia care raman, in tarcuri. Sa se fure, bata si omoare intre ei. Asa rezolvam problema tiganeasca. Am gresit, exportandu-i in lumea. Acolo se dau romani si ne fac natia de ras.

  • Acum porcii ăstia grași și plini de bășini care guițau amenințări vor trebui să se pună în genunchi la corduneni , să.le sugă puulile la toți ca gest de parere de rău și să iși ceară iertare după ce vor înghiți slobozul , să stea capră la oarză și după ce vor fi lăchiți vor face pace să iasă de la bulău

Adauga un comentariu