Titlurile zilei

Bombă în lumea interlopă! Petronel Corduneanu a fost încătușat după ce s-a atins de „Diamantul Roz”, al fratelui său, Adrian Beleaua! I-ar fi dat doi pumni Ramonei în centrul Iașului (EXCLUSIV) – UPDATE

Publicat: 15 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bombă în lumea interlopă Petronel Corduneanu a fost încătușat după ce s-a atins de Diamantul Roz al fratelui său Adrian Beleaua I-ar fi dat doi pumni Ramonei în centrul Iașului EXCLUSIV - UPDATE
Petronel Corduneanu a fost reținut de polițiștii din Iași după ce ar fi lovit-o pe soția fratelui său

Scandalul din familia Corduneanu continuă. Ieri, Petronel Corduneanu a fost reținut după ce ar fi lovit-o pe soția lui Adrian Corduneanu. Reporterii BZI au relatat în edițiile trecute cum a „debutat” scandalul. Soția lui Adrian s-a certat cu soția lui Petronel în fața unui notariat din zona centrală, iar Petronel se pare că ar fi lovit-o pe cumnata sa. A fost depusă o plângere la Poliție, iar, acum, oamenii legii l-au ridicat pe Petronel Corduneanu

UPDATE: Judecătoria Iaşi a respins propunerea de arestare preventivă şi a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile în cazul lui Petronel Corduneanu.

Scandalul din familia Corduneanu nu pare să se termine prea curând. Petronel Corduneanu a fost reținut de polițiști după ce ar fi lovit-o pe cumnata sa, Ramona Corduneanu, sau „Diamantul Roz”, așa cum o alintă Adrian Corduneanu. S-a ajuns aici după ce, în urmă cu câteva săptămâni, Petronel Corduneanu și soția sa, Alina Filip, s-ar fi întâlnit în zona centrală a Iașului cu Ramona și Adrian Corduneanu. Cele două femei s-ar fi luat la ceartă, iar Petronel ar fi lovit-o cu pumnul pe Ramona, chiar sub ochii fratelui său, Adrian.

Trebuie precizat că cele două femei nu-și vorbesc de ani buni și se atacă ori de câte ori prind ocazia. Motivul? Este greu de precizat. Unii spun că ar fi vorba despre bani, alții – că ar fi niște reglări de conturi mai vechi. Cert este că, pe 30 noiembrie 2021, Alina și Ramona s-au întâlnit în fața unui notariat din zona centrală a Iașului. De la câteva cuvinte aruncate până la un scandal în toată regula nu a fost decât un pas. Cele două s-au agresat atât fizic, cât și verbal. În urma incidentelor, Petronel Corduneanu a fost reținut ieri.

„Astăzi (ieri – n.r.), 14 decembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe 30 noiembrie 2021, acesta ar fi lovit o femeie, tulburând totodată ordinea și liniștea publică. De asemenea, femeia ar fi lovit o altă persoană, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au menționat reprezentanții Poliției ieșene.

Adrian și Ramona Corduneanu au fost amendați

După incident, ambele femei ar fi cerut ajutorul Poliției. De asemenea, ambele au certificate medico-legale care atestă urme de agresiuni. Nu este clar cine pe cine a agresat. Ramona Corduneanu susține că a fost lovită, iar Alina Filip – la fel, însă, din toată „povestea”, vinovat a căzut Petronel Corduneanu.

„Pe data de 30 noiembrie am fost sesizați despre un scandal produs pe raza municipiului Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au fost identificate patru persoane, respectiv doi bărbați și două femei. Un bărbat și o femeie au fost sancționați conform Legii nr. 61/1991. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, au menționat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Surse din cadrul anchetei au precizat că Adrian și Ramona Corduneanu au fost cei sancționați.

De unde a izbucnit scandalul

Scandalul dintre frații Corduneanu a devenit public după ce, în mediul online, au început să circule câteva filmulețe realizate de Adrian Corduneanu și de soția sa, Ramona. „Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, vorbește extrem de urât despre soția fratelui său. În „clanul” Corduneanu, astfel de scandaluri nu au avut loc prea des. Este știut faptul că Adrian a avut ceva neînțelegeri cu fratele său, Petronel, și nu-și vorbesc. Totuși, se pare că Adrian ar avea ceva de împărțit cu soția lui Petronel, cu Alina Filip.

În diferite filmulețe distribuite masiv pe rețelele de socializare, Adrian Corduneanu o face în toate felurile pe Alina Filip, în schimb evită să vorbească prea mult despre fratele său, Petronel. Din câte se pare, scandalul în familia Corduneanu ar fi izbucnit din cauza unor proprietăți, însă nu este totul foarte clar. Cert este că „în joc” a intrat și soția lui Adrian, Ramona. Și aceasta a vorbit urât despre Alina Filip în diferite filmulețe făcute publice.

Adauga un comentariu