Sport

BOMBA la Universitatea Craiova! Bosniacul Elvir Koljic, aproape de transferul în Germania. Prima reacție de ultimă oră

Publicat: 03 sept. 2020
Universitatea Craiova aproape să piardă unul dintre cei mai importanți jucători: mai multe cluburi din Germania sunt interesate
Universitatea Craiova aproape să piardă unul dintre cei mai importanți jucători

Universitatea Craiova nu a cedat niciun fotbalist important din echipă în această vară, dar o posibilă plecare a fost anunțată recent. Dacă informațiile se vor confirma, atunci clubul din Oltenia va avea probleme serioase în atac. Este vorba despre bosniacul Elvir Koljic (25 de ani), care e dorit în Germania, în 2. Bundesliga, conform unui impresar din țara natală a fotbalistului.
Universitatea Craiova a avut o perioadă de transferuri fulminantă. Oltenii s-au întărit cu jucători importanți precum: Marius Constantin, Vladimir Screciu, Paul Papp sau Alexandru Tudorie, în timp ce Fortes, Marius Briceag, Florin Gardos sau Gustavo Vagenin au plecat. Totusi, ultimele informații din presa din Bosnia susțin că si atacantul Elvir Koljic e aproape de plecare.

Transfer în Germania, de la U Craiova, pentru Elvir Koljic!

Mihai Rotaru și conducerea își doresc să nu piardă mai mult de un jucător important în perioadele de transferuri, strategie care a fost respectată de-a lungul ultimelor sezoane. Totuși, în ultima perioadă de transferuri, oltenii nu s-au despărțit de niciun jucător important din „primul 11”, dar Elvir Koljic ar putea fi fotbalistul care acum părăsește Oltenia.
Anunțul a fost făcut de presa din Bosnia. Bhlopta.com scrie că atacantul Universității Craiova ar putea ajunge în Germania:

„Fotbalistul naționalei Bosniei și membrul echipei Craiova, Elvir Koljic, este într-o formă bună. Este din nou vechiul Elvir Koljic. Din informațiile pe care le avem din partea lui Enes Tatarevic, mai multe cluburi din Germania sunt interesate de Koljic, care e foarte aproape de transfer”, scrie bhlopta.com. „Există interes din liga secundă din Germania (2. Bundesliga). Vom vedea”, a declarat Enes Tatarevic pentru sursa citată.

Afaceri profitabile făcute de Universitatea Craiova

În ultimii ani, cele mai profitabile transferuri făcute de Universitatea Craiova au fost: Alexandru Mitriță (8 milioane de euro/NY FC), Andrei Ivan (3 milioane de euro/Kransodar), Alexandru Băluță (2.7 milioane de euro/Slavia Praga), Vladimir Screciu (2 milioane de euro/Genk) sau Bogdan Vătăjelu (1.3 milioane de euro/Sparta Praga).
Elvir Koljic, în mare formă. Atacantul de la U Craiova, chemat în națională, lângă Dzeko si Pjanic
Staff-ul lui U Craiova s-a speriat la ultimul meci din Liga 1, cu Astra, atunci când Elvir Koljic a iesit accidentat de pe teren.

Totusi, vestile despre atacant sunt bune. Jucătorul s-a prezentat la antrenamentele naționalei Bosniei, marți, si a intrat în programul selecționerului Dusan Bajevic. Bosnia va juca împotriva Italiei si Poloniei în Liga Națiunilor.
Născut în Spania, la Valladolid, Elvir Koljic are naționalitate bosniacă si a debutat în națională în 2018, la 22 de ani, sub comanda lui Robert Prosinecki. Atacantul lui U Craiova a jucat în doar trei meciuri până în acest moment, 45 de minute într-un amical cu SUA, 17 minute într-o înfrângere cu Mexic si două minute într-o victorie cu Armenia.
În acest moment, Elvir Koljic e cotat la 1.8 milioane de euro si mai are contract cu U Craiova până în 2025. Pentru U Craiova, Koljic a jucat în 42 de meciuri si a marcat de 22 de ori. În acest sezon, Elvir Koljic a jucat în trei meciuri si a marcat de două ori.

Adauga un comentariu