Sport

Borussia Dortmund, la un pas să dea lovitura cu Jadon Sancho! Echipa care vrea să plătească 135 de milioane de euro pentru englez

Publicat: 14 feb. 2020

Jadon Sancho (19 ani) este tot mai aproape de plecarea de la Borussia Dortmund! Englezul, om de bază la formația din Bundesliga, este la un pas de a semna cu Manchester United, pentru o sumă uriașă.
Venit de la Manchester City în 2017 pentru a prinde mai multe minute de joc, Sancho a devenit un jucător extrem de important pentru Borussia și a fost convocat și la echipa națională.
Manchester United e gata să plătească 135 de milioane de euro pentru Jadon Sancho.Potrivit Sky Sports, jucătorul de 19 ani poate va pleca la finalul sezonului pentru a deveni jucătorul „diavolilor roșii”.

Și londonezii îl doresc foarte mult pe Sancho, din vară

Se pare că clubul din Manchester este gata să plătească nu mai puțin de 135 de milioane de euro pentru semnătura tânărului sportiv.
Potrivit englezilor, cea mai mare amenințare în cursa pentru obținerea internaționalului englez va fi Chelsea. Și londonezii îl doresc foarte mult pe Sancho, din vară.
În acest sezon, Sancho a marcat deja de 12 ori și a oferit 13 assist-uri colegilor săi, în 19 partide în Bundesliga. Mai mult, britanicul a înscris de două ori și a oferit două pase decisive și în grupele Champions Leagueloading...

Adauga un comentariu