Cancan

Brigitte a bifat o nouă operaţie estetică. Florin Pastramă nu e deloc mulţumit de cum arată acum

Publicat: 14 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Brigitte a bifat o nouă operaţie estetică. Florin Pastramă nu e deloc mulţumit de cum arată acum
Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă intervenţie la buze ceea ce a presupus ridicarea buzei superioare pentru un aspect diferit

Cunoscută ca o împătimită a acestor intervenţii chirurgicale, se pare că Brigitte Pastramă a bifat o nouă operaţie estetică. Pentru că vrea cu orice preţ să scape de orice complex în faţa frumuseţii, de această dată, Bigitte a luat cu asalt cabinetul medicului estetician unde şi-a făcut o nouă intervenţie la buze. Reacţia soţului Florin Pastramă după ce a văzut-o nu a fost cea la care s-ar fi aşteptat.

Brigitte Pastramă are peste 20 de operaţii estetice la activ. În ciudat acestui fapt, ea a recunoscut întotdeauna modificările aduse trupului său.

Brigitte Pastramă, o nouă operaţie estetică

Brigitte este o împătimită a operaţiilor estetice şi ori de câte ori simte nevoia nu ezită să calce pragul medicului estetician. Asta deşi de-a lungul timpului fizionomia ei a suferit multe transformări şi nu de fiecare dată oamenii care o urmăresc au fost de acord cu ea.

Soţia lui Florin Pastramă are la activ peste 20 de operaţii estetice, dar nu se opreşte. Vrea cu orice preţ să scape de orice complex şi să fie că scoasă din cutie la fiecare apariţie. Drept urmare, Brigitte a mers însoţită de soţul ei la medicul estetician. Şi-a făcut o nouă intervenţie la buze ceea ce a presupus ridicarea buzei superioare pentru un aspect diferit.

‘Sa nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog. Florin al meu când m-a văzut… nici să se bucure, nici să plângă. Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată şi a fost scoasă bucată aia’, i-a spus Brigitte soţului ei imediat ce a ieşit din operaţie.

Reacţia lui Florin Pastramă după ce a văzut-o nu a fost cea la care s-ar fi aşteptat.

‘Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici. (…) Cu fire, vânătă. Brigitte nu avea nimic, avea o buză umflata’, a spus bărbatul.

Brigitte, reacţii acide după ce a fost acuzată că nu mai seamănă cu ea

Brigitte a publicat un colaj în care apar două fotografii, realizate la o diferenţă de 26 de ani şi a scris următorul mesaj: “Pe bune? Voi toţi ăştia care comentaţi că m-am transformat total, că m-am urâţit, ia să vedem dacă aveţi tupeu să ziceţi că sunt mari diferenţele la mine nemachiata!”.

Nicoleta, una dintre prietenele virtuale, i-a lăsat un comentariu dur: “Asta este un nou mod de a zice «Crăciun fericit»? Uită-te în oglindă, de ce ne întrebi pe noi dacă eşti frumoasă? Ahhh m-am prins, tu vrei să auzi de la noi că eşti frumoasă şi neschimbată… frumuseţea interioară contează, dar la felul cum te comporţi şi urli…. mă îndoiesc că ai aşa ceva”.

Nici Robert, fiul vedetei, nu a fost prea încântat de nouă intervenţie la care a apelat mama lui. ‘Mama, dar de ce?!’, a fost reacţia lui Robert Sfat.

‘Mi-am micşorat distanţa dintre buze şi nas. Buzele vor fi mai frumoase şi mai cărnoase. O mi se vadă şi mie dintii când râd.’, a spus Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă, peste 20 de operaţii estetice la activ

Se știe faptul că, de obicei, vedetele care apelează la astfel de intervenţii chirugicale nu doresc să vorbească despre asta. Cele mai multe dintre ele chiar neagă că ar fi trecut pragul cabinetelor chirurgicale. Însă, în cazul soţiei lui Florin Pastramă, lucrurile stau altfel. În ciuda faptului că are mai bine de 20 de intervenţii estetice, Brigitte a recunoscut întotdeauna modificările aduse trupului său. După ce a făcut o primă schimbare în 1997, Brigitte a continuat să facă din drumul la cabinetul esteticianului un viciu.

Totuşi, motivul real pentru care bruneta şi-a tot modificat aspectul fizic are legătură cu mariajul cu Ilie Năstase. Vedetă a declarat că dramele şi frustrările prin care a trecut au dus-o la aceste decizii.

“Când m-am căsătorit cu Ilie, el avea o altă relaţie cu o altă femeie, iar de atunci de frustrare am început să mă operez. La faţă şi la sâni, mi-am făcut operaţii de implanturi. Iar la vreo două săptămâni, în urmă cu doi ani, am făcut o embolie pulmonară şi era să îmi pierd viaţa”, spunea în trecut Brigitte, conform spynews.ro.

Iar schimbările estetice prin care a trecut vedeta sunt cu adevărat numeroase. Brigitte Pastramă are implanturi mamare, implant de sprâncene, o reconstrucţie musculară la nivelul fetei, un transfer de grăsime, botox şi fesele mărite. Pentru că frumuseţea costa, soţia lui Florin Pastramă a scos din buzunar de-a lungul timpului mulţi bani. Pentru toate acestea, vedeta ar fi plătit peste 30.000 de euro, conform sursei anterioare.

Adauga un comentariu