Cancan ultimă oră

Brigitte Pastramă a scos afacerea lui Ilie Năstase din faliment! Ce sumă enormă de bani a cheltuit: „A fost multă muncă”

Publicat: 08 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Brigitte Pastramă a scos afacerea lui Ilie Năstase din faliment Ce sumă enormă de bani a cheltuit A fost multă muncă
Brigitte Pastramă se numără printre vedetele care au fost afectate de situația pandemică

Pandemia de coronavirus a dat peste cap o întreagă populație, iar problemele care au venit cu aceasta nu au ocolit-o în fel și chip pe Brigitte Pastramă. Vedeta a avut mai multe afaceri care, din nefericire, au dat faliment, însă a reușit să salveze una, aceea lăsată de la Ilie Năstase.

Brigitte Pastramă se numără printre vedetele care au fost afectate de situația pandemică, asta pentru că bruneta a avut câteva afaceri pentru care nu a putut face nimic să le salveze.

Cu toate acestea, Brigitte, ambițioasă din fire, a reușit să pună pe picioare afacerea pe care Ilie Năstase i-a lăsat-o la divorț, mai precis, un restaurant.

Brigitte Pastramă: „ Numai scaunele au costat în jur de 10.000 de euro”

Soția lui Florin Pastramă s-a confruntat cu mai multe probleme în pandemie, asta după ce a închis două afaceri ale familiei. Mai precis, shaormeria pe care abia o deschisese alături de partenerul ei, Florin Pastramă, pentru că ajunsese în pragul falimentului, dar cei doi soți au închis și afacerea

cu măști pe care o aveau, după ce mascații au descins peste ei și le-au săltat măștile de firmă contrafăcute. Însă, cu toate acestea, lucrurile au revenit la normal pentru Brigitte Pastramă și a reușit să pună pe picioare restaurantul pe care Ilie Năstase i l-a lăsat la divorț.

Recent, în cadrul unui interviu, Brigitte Pastramă a declarat că a investit foarte mulți bani pentru a scoate restaurantul din pragul falimentului, iar pe lângă sumele imense pe care le-a cheltuit pentru a face acest lucru,

partenera de viață a lui Florin Pastramă a muncit foarte mult pentru ca totul să arate ca la carte.

Așadar, alături de Florin Pastramă, Brigitte a reamenajat totul, iar sumele de bani investite au fost pe măsură, asta pentru că vedeta a ales cele mai scumpe decorațiuni pentru restaurantul pe care a reușit să-l scoată din faliment.

„Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea. S-a dat legea că poți ține evenimente la interior cu cod QR. Când ne închideau, când ne deschideau!Am pus geamuriglinsante, am băgat încălzire. La început însă altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noaptea și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult. Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10.000 de dolari.”, a declarat Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă a investit peste 80.000 de euro pentru a scoate afacerea din faliment

Așadar, Brigitte Pastramă nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba de restaurantul pe care și-a propus să îl pună pe picioare, astfel că potrivit declarațiilor sale, bruneta a cheltuit mai bine de 80.000 de euro pentru ca totul să fie după ultimele standarde, lucru ce i-a și reușit. Mai mult decât atât, vedeta a mai mărturisit că Florin Pastramă, soțul ei, a ajutat-o foarte mult, mai ales că bărbatul s-a ocupat de negocieri, în cea mai mare parte.

„ Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10.000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine”a mai adăugat bruneta.

Adauga un comentariu