Cancan

Brigitte Pastramă are probleme cu fiica. Ce se întâmplă cu Sara când vine acasă de la fostul soț

Publicat: 03 sept. 2020
Brigitte Pastramă are probleme cu fiica
Brigitte a dezvăluit că fostul soț Ovidiu Torj o întoarce pe fiica Sara împotriva ei

Brigitte Pastramă a dezvăluit într-un reality-show că are probleme cu fiica sa. Iar toate aceste complicații ar fi din cauza fostului soț. Brigitte a povestit că tatăl Sarei îi spune acestea numai lucruri urâte despre ea.

Brigitte Pastramă a dezvăluit în reality show-ul „Brigitte & Pastramă” difuzat la Antena Stars ce probleme are cu fiica sa. Astfel, relația cu fiica sa, Sara (13 ani) este una complicată din cauza fostului soț, Ovidiu Torj. Frumoasa brunetă susține că tatăl feței îi spune numai vorbe urâte despre ea, motiv pentru care vine acasă complet schimbată.

Brigitte Pastramă spune că are probleme cu fiica

Soția afaceristului Florin Pastramă declară că fostul ei partener de viață o întoarce de fiecare dată pe fiica lor împotriva ei. Frumoasa brunetă a mai precizat că revenirea copilei la normalitate durează foarte mult, chiar 3-4 luni.

În plus, Brigitte Pastramă susține că nu merită acest „tratament” din partea Sarei. Și aceasta pentru că de-a lungul anilor a făcut tot posibilul să-i fie bine și a luat-o cu ea peste tot. Se pare că fetița „fuge” de propria mamă, la fel și Robert, fiul vedetei din prima căsnicie, cea cu Octavian Sfăt.

Brigitte este deranjată de această poveste

Brigitte Pastramă îl consideră vinovat de comportamentul fiicei pe fostul soț, Ovidiu Torj. Iar problemele apar de fiecare dată când Sara revine de la tatăl ei.

„De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 luni să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta.

Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia, și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a mărturisit bruneta în show-ul de la Antena Stars unde este protagonistă alături de actualul soț, Florin Pastramă.

Ovidiu Torj ar fi un bărbat agresiv

Brigitte și Ovidiu Torj, un personaj controversat din Timișoara, s-au căsătorit în anul 2007, însă relația lor de dragoste nu a durat foarte mult. În timpul căsniciei a venit pe lume fiica lor, Sara, care locuiește alături de mama sa, în București.

Bruneta a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că a pus capăt relației din cauza comportamentului agresiv al fostului soț. Se pare că acesta a bătut-o atât de tare încât i-a fisurat craniul. Acela a fost momentul în care vedeta a fugit și s-a ascuns, Ilie Năstase fiind cel care a scăpat-o de bărbat.

Cu toate acestea, acum Brigitte Pastramă are probleme cu fiica tocmai din cauza celui care i-a fost soț.

Adauga un comentariu