Cancan

Brigitte Pastramă și-a scos acidul din buze și a renunțat la genele false și extensiile de păr. Cum arată acum

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Brigitte Pastramă și-a scos acidul din buze și a renunțat la genele false și extensiile de păr. Cum arată acum
Brigitte Pastramă și-a scos acidul din buze și a revenit la formele din tinerețe, iar fanii nu s-au oprit din complimente

Brigitte Pastramă și-a scos acidul din buze și a renunțat la genele false și extensiile de păr, iar transformarea este incredibilă.

Brigitte Pastramă este din ce în ce mai prezentă pe internet în ultima perioadă, după o pauză destul de lungă. Vedeta s-a întors cu forțe proaspete, impresionându-și fanii nu doar cu silueta sa remarcabilă la vârsta de 45 de ani, ci și cu naturalețea sa.

După mai multe operații estetice, la vârsta de 20 de ani, ea a decis să își îndepărteze acidul din buze și să renunțe la genele și extensiile.

Brigitte Pastramă și-a scos acidul din buze și a renunțat la genele false și extensiile de păr

Brigitte Pastramă a decis să își transforme aspectul fizic prin exerciții în sală, renunțând la genele false și la extensiile de păr. Mai mult, a optat pentru o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta acidul din buze. Vedeta a realizat că a exagerat, motiv pentru care a dorit să revină la o înfățișare mai naturală și mai autentică, acceptând ajutorul medicilor. Fără ezitare, a postat câteva imagini în care a vorbit deschis cu fanii despre aceste schimbări.

„La trei ore dupa fire’. De cand mi am scos extensiile, genele si acidul din buze parca am mai mult succes! Gresesc?’, a scris fostul model în descrierea unor imagini surprinse la un eveniment din Dubai.

Brigitte și-a riscat viața

În plus, Brigitte a menționat că și-a pus viața în pericol, deoarece a suferit o embolie pulmonară după una dintre operațiile estetice. De asemenea, se plânge că actualul ei soț critică faptul că a făcut prea multe intervenții estetice.

“Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?, a precizat Brigitte, la „Xtra Night Show’, anul trecut.

Ce reacție au avut fanii

Fanii au remarcat imediat transformările suferite de Brigitte Pastramă, ceea ce a dus la o avalanșă de mesaje pline de aprecieri și complimente în secțiunea de comentarii. Utilizatorii de internet i-au spus imediat că schimbarea o avantajează foarte mult și că arată mult mai frumos acum. În plus, una dintre persoanele care o urmăresc a dorit să sublinieze că este adorabilă și că pare mult mai tânără.

„Așa ești mai frumoasa! Tu in realitate ești mult mai frumi decât pe sticla! Ești adorabila oricum și faci reating oriunde apari!’ / „Ești superbă, draga mea și arăți senzațional’ / „Arăți mai tânără wow wow’, sunt doar câteva din recțiile urmăritorilor ei de pe Instagram.

Brigitte Pastramă și-a scos acidul din buze și a revenit la formele din tinerețe, iar fanii nu s-au oprit din complimente.

Adauga un comentariu