Cancan ultimă oră

Brigitte Pastramă, în costum de baie. Cum arată după ce a slăbit

Publicat: 03 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Brigitte Pastramă în costum de baie. Cum arată după ce a slăbit
Brigitte Pastramă, în costum de baie

Brigitte Pastramă s-a fotografiat în costum de baie, la mare. Soția lui Florin Pastramă arată foarte bine la 45 de ani și a slăbit mult în ultima perioadă.

După ce a trecut printr-o perioadă grea din cauza despărțirii de soțul ei, acum Brigitte se relaxează la mare. Între timp, vedeta s-a împăcat cu Florin Pastramă și este din nou fericită.

Brigitte Pastramă, despre intervențiile estetice

Fosta soție a lui Ilie Năstase a slăbit mult în ultima perioadă și are din nou silueta pe care și-o dorește. Brigitte Pastramă și-a pus pe Instastory o fotografie cu ea în costum de baie. Implantul fesier și implantul mamar au ieșit în evidență. După două sarcini, vedeta are un abdomen plat.

Fosta soție a lui Ilie Năstase neagă că și-ar fi făcut vreodată liposucție, în schimb recunoaște toate operațiile estetice pe care le are. Pentru a arăta așa cum își dorește, Brigitte a scos din buzunar zeci de mii de euro.

„Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale, dar nu am avut niciodată vreo liposucție…. niciunde! Dragii mei, ca să nu mai îmi băgați în cont’ tot felul de operații la tot felul de prețuri, vă spun eu cum stă treaba: Primul implant mamar a fost în 97, (2000€)l am shimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€). Am o rinoplastie, făcută de renumitul dr Hakan Gence de la Esteworld deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€). Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă, care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania, la TKlinik, dr Tiklea Marian – operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)”, spunea fosta soție a lui Ilie Năstase recent.

Brigitte și Florin Pastramă au trecut print-un impas în mariaj în urmă cu puțin timp

Nu este pentru prima dată când cuplul este în situația asta, însă de data aceasta păreau mai hotărâți ca niciodată să pună punct relației și să divorțeze. Bruneta este cea care a făcut anunțul în cadrul unui eveniment monden atunci când a dezvăluit că timp de trei ani a trăit într-o „mocirlă”. Din acel moment, vedeta de televiziune a șters toate imaginile în care apărea alături de soțul ei și au început să se înțepe prin diverse citate biblice. Acum, cei doi s-au împăcat și sunt mai fericiți ca niciodată!

Adauga un comentariu