Actualitate

Brigitte și Florin Pastramă au renunțat la divorț după ce semnaseră actele. Cei doi s-au împăcat

Publicat: 29 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Brigitte și Florin Pastramă au renunțat la divorț după ce semnaseră actele. Cei doi s-au împăcat
Brigitte și Florin Pastramă au o viață desprinsă parcă din telenovele

Brigitte și Florin Pastramă au uimit pe toată lumea după ce au semnat actele de divorț, însă s-au răzgândit și și-au mai dat o șansă. Relația celor doi pare desprinsă din telenovele ținând cont de șirul lung de despărțiri și împăcări. Acum, Brigitte și Florin Pastramă și-au dat seama că încă se iubesc astfel că au rămas împreună.

Soții Brigitte și Florin Pastramă au întâmpinat numeroase dificultăți în relația lor, ba chiar au mers la notar pentru a semna actele divorț. Cu toate astea, și-au dat seama că se iubesc și s-au răzgândit, rămânând împreună. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, de la Pro TV, iar de atunci sunt de nedespărțit. La acea vreme, Brigitte avea o relație cu un alt bărbat și a decis să se despartă de el pentru a se cupla cu Florin. Deși în relația au existat neînțelegeri și despărțiri, dragostea i-a adus mereu împreună.

Brigitte și Florin Pastramă au renunțat la divorț

Recent, Florin Pastramă a povestit cum relația lor a reușit să învingă orice obstacol, chiar și atunci când au mers la notar și au semnat actele de divorț. Cei doi au semnat actele de divorț, după care s-au răzgândit și s-au împăcat. Cei doi s-au căsătorit în 2019, iar de-a lungul timpului s-au despărțit și împăcat.

„Am fost la notar să semnăm și de acolo am plecat împreună. Am semnat, în prima fază, ne-a dat 30 de zile. Prima dată când a apărut Brigitte la televizor am semnat. Și după aia ne-am certat, adică nu am mai vorbit. Nu am mai fost să semnăm peste o lună actul de divorț la notar și s-a anulat. Suntem la fel ca la început”, a povestit soțul lui Brigitte Pastramă.

Soții Pastramă au stat despărțiți o perioadă

Cei doi au decis la un moment dat să se despartă și să stea departe unul de celălalt. Florin Pastramă a locuit o perioadă cu mama sa pentru a se liniști. Cu toate astea, Brigitte s-a împăcat cu soțul ei, iar acum se declară fericiți.

„Am stat în post și rugăciune și l-am rugat pe Domnul Iisus să facă lumină. Și a făcut lumină!  Astăzi suntem împreună mai mult ca la început. Adică suntem trup și suflet. Un singur trup în fața Domnului Iisus! Dumnezeu a îngăduit acest lucru între noi, ca Brigitte să își dea seama ce bărbat are lângă ea. Eu sunt copil de Dumnezeu, și eu, și Brigitte.

Noi suntem copii de Dumnezeu, nu mai suntem din oameni. Și atunci Dumnezeu a făcut lumină. Dar am avut și mari ispite ca să gresesc… Eu până nu se termină divorțul, vreau să mă rog ca Dumnezeu să termine această problemă. Și Dumnezeu a rezolvat-o cu Da și Amin. Ne iubim mai mult ca la început”, a mai spus Florin Pastramă.

Comentarii
  • Mda……… Nicio zi fără promovarea gunoaielor acestei țări!! Dacă nu sunt sterpii/sterilii, atunci promovați ”pastramele”, alte ”vedete” de mare interes pentru țară!!

Adauga un comentariu