Cancan

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat! Cum a recucerit-o Pastramă pe soția lui

Publicat: 18 nov. 2020
Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat
Deși anunța că se desparte de Florin Pastramă, Brigitte a anunțat marea împăcare cu soțul ei

Mare atracție și iubire între focoasa Brigitte și Florin Pastramă din moment ce au anunțat că s-au împăcat și nu se mai despart. Dacă în urmă cu aproape două săptămâni, Brigitte anunța despărțirea de Florin Pastramnă, iată că acum bruneta a revenit la sentimente mai bune dar și asupra deciziei.

Brigitte și Florin Pastramă formează de mai bine de un an de zi un cuplu foarte controversat, iar relația lor a fost adesea cu scântei. Însă, probabil, tocmai aceste scântei sunt cele care le mențin aprinsă flacăra iubirii. Relația lor a fost marcată de numeroase certuri și împăcări, dar și scandaluri care s-au lăsat cu lovituri grave. Cei doi soți au depășit fiecare moment greu, susținând că acesta este modul lor de a-și demonstra iubirea. Însă, de curând, Brigitte a decis să se despartă de Florin și să-i dea timp să-și revizuiască atitudinea. Totuși, bruneta nu a rezistat prea mult, că s-a și întors în brațele iubirii sale.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat

Florin Pastramă și Brigitte nu se înțeleg deloc prea bine, așa cum ar trebui să o facă doi soți. Și cu toate acestea, ei continuă să fie împreună, în ciuda stresului în care trăiesc. Deși părea că s-a ajuns la finalul mariajului în urmă cu aproape două săptămâni, când bruneta declara că l-a părăsit pe Florin din cauza faptului că nu mai suporta tensiunile dintre ei, cei doi soți au revenit în aceeași formulă.

Brigitte susținea că îl iubește pe Florin și că acesta este chiar un om bun, însă probleme pe care el le are în familie nu îi dau voie să se comporte așa cum ar trebui. Ea acuza că familia acestuia îi vrea răul și nu o sprijină deloc. Ba chiar, aceștia fac tot ce pot pentru a o vedea la pământ. Cu părere de rău și lacrimi în ochi, Brigitte Pastramă anunța atunci despărțirea.

Se pare că între timp a revenit la sentimente mai bune și s-a întors în brațele celui care a dus-o în fața altarului și i-a jurat iubire veșnică. Brigitte a postat mai multe InstaStory-uri, unde apărea la masă alături de câteva dintre rudele lui Florin Pastramă, de soțul și fiica ei. Se pare că Florin a surprins-o pe soția lui cu un buchet cu 101 trandafiri, cadou pe care Brigitte l-a arătat tururor urmăritorilor săi de pe Instagram.

Își dorește liniște în căsnicie

Brigitte a transmis că toate lucrurile au fost clarificate și a sugerat că vrea să fie lăsată în pace. Aceasta vrea să-și trăiască liniștită viața și să aibă grijă de căsnicia ei pusă greu la încercare de atâtea ori. Cei doi soți păreau extrem de îndrăgostiți în fotografiile publicate în mediul online și radiau de fericire unul în compania celuilalt.

Am primit de la Florin un buchet cu 101 trandafiri. Toate cărțile s-au dat pe față, o să mâncăm liniștiți și să sperăm că ne lasă și lumea în pace!”, a transmis Brigitte Pastramă.

Și-a făcut o nouă intervenție estetică

Brigitte Pastramă pare că nu poate să stea prea mult departe de medicul estetician. Vedeta a apelat la o nouă intervenție estetică la față, care îi vă schimba fizionomia. Totuși, operația nu este una complicată, fiind vorba de această dată despre o intervenție minoră, ce nu are loc în sala de operații. Practic, Brigitte și-a dorit să își contureze fața, iar pentru asta a recurs la o procedură simplă.

Această procedură are ca și rezultat final, obținut într-o săptămână, ascuțirea formei feței, dar și întinderea pielii, dând un aspect juvenil și de lifting facial”, a precizat Brigitte.

Dincolo de toate acestea, faptul că Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat arată că cei doi încă se iubesc și au mai dat o șansă relației lor.

Comentarii
Adauga un comentariu