Cancan ultimă oră

Britney Spears s-a afișat topless pe o rețea de socializare. Cum au reacționat fanii – VIDEO

Publicat: 30 iul. 2021
În videoclipul foarte scurt, Spears stă în umbra unui copac în timp ce îşi acoperă bustul cu mâinile. Artista a însoţit postarea cu trei emoticoane cu buze roşii

Cântăreaţa Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a distribuit recent, pe Instagram, fotografii în care apare doar în pantaloni scurţi din denim. Joi, ea a revenit cu un videoclip în aceeaşi ipostază, potrivit news.ro.

În videoclipul foarte scurt, Spears stă în umbra unui copac în timp ce îşi acoperă bustul cu mâinile. Artista a însoţit postarea cu trei emoticoane cu buze roşii, scrie FoxNews.

„Este emblematică, ştii?”, a scris un fan în comentarii. „Regina”, a scris un altul. Un alt admirator a scris: „Te iubesc, regină”. Mulţi alţii au trimis emoticoane cu inimi şi flăcări.

Ea a publicat imagini topless prima dată pe 23 iulie.

Postările au fost făcute pe fondul luptei artistei privind tutela abuzivă.

Recent, Britney Spears a angajat un nou avocat care a depus luni o solicitare de înlăturare a tatălui ei, Jamie Spears, din rolul de tutore şi o nouă mărturie potrivit căreia echipa medicală a cântăreţei recomandă acest lucru pentru bunăstarea ei emoţională.

Mathew Rosengart, fost procuror federal, angajat în echipa lui Britney Spears pe 14 iulie, a declarat Curţii că a intenţionat să depună solicitarea după ce a fost aprobat să preia cazul ei. James “Jamie” Spears a fost acuzat de fiica lui la tribunat că a făcut abuz de putere şi că i-a distrus viaţa prin tutelă.

Solicitările de înlăturare a lui Jamie Spears şi de înlocuire a lui cu Rubin sunt programate să fie analizate pe 29 septembrie, când judecătoarea Brenda Penny este aşteptat să soluţioneze o cerere pentru costuri suplimentare de asigurări făcută de co-tutorele Montgomery.

Sursa video: Britney Spears/ Instagram

Adauga un comentariu