Cultural

Bubu Cernea se bucură din plin de viața de familie. Cum este tânărul artist în ipostaza de soț

Publicat: 20 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bubu Cernea se bucură din plin de viața de familie. Cum este tânărul artist în ipostaza de soț
La vârsta de 28 de ani, Bubu Cernea are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară împlinit alături de frumoasa lui soție.

Îndrăgitul artist Bubu Cernea se bucură din plin de viața de familie. Fiul Crinei Mardare s-a căsătorit de curând și radiază de fericire alături de frumoasa lui soție, Elena Mogîldea. Bubu Cernea are o carieră impresionantă în muzică și este extrem de apreciat de publicul autohton. Puțini sunt cei care știu cum este tânărul artist în ipostaza de soț.

Bubu Cernea s-a căsătorit și se bucură de viața de familie

Celebrul Bubu Cernea a făcut marele pas și s-a căsătorit pe 9 iunie cu frumoasa actriță Elena Mogîldea. Cei doi s-au mutat împreună după nici un an de relație, iar iubirea dintre aceștia a fost atât de puternică încât artistul a simțit că și-a găsit aleasa. De la frumosul eveniment nu au lipsit prietenii celor doi, vedete îndrăgite de public precum Alina Eremia, Irina Rimes, Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și mulți alții.

Bubu Cernea și frumoasa lui parteneră de viață sunt extrem de discreți când vine vorba de planul personal. Aceștia nu au dorit să ofere prea multe detalii despre fastuosul eveniment, însă radiază de fericire împreună.

Cei doi formează un cuplu discret în showbiz-ul autohton și doresc să își țină familia departe de ochii curioșilor. Elena Mogîldea are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se declară o femeie împlinită.

,,Îi mulțumesc Domnului pentru tine, @bubucernea Soțul meu minunat! Nici nu-mi puteam dori un om mai bun, mai iubitor, mai înțelegător, mai talentat, și încă 1 milion de calități, alături de care să-mi petrec restul vieții!”, a scris actrița pe Instagram.

De viața de familie se bucură din plin și actorul Mihai Rait. Acesta are o soție superbă și se mândrește cu rolul de tătic. De asemenea, prezentatorul Cosmin Stan are o căsnicie frumoasă și doi copii superbi. Îndrăgitul moderator tv este extrem de discret când vine vorba de planul personal.

Ce spune tânărul artist despre frumoasa lui soție

Bucu Cernea este extrem de îndrăgit de publicul din România. Tânărul artist s-a făcut remarcat pe scenă de la o vârstă fragedă și a cucerit inimile tuturor cu talentul său și energia debordantă.

Recent, fiul Crinei Mardare s-a căsătorit cu frumoasa lui iubită, actrița Elena Mogîldea, și este mai fericit ca oricând. Acesta se bucură din plin de rolul de soț și se declară un bărbat împlinit alături de cea care i-a cucerit inima.

„M-am căsătorit cu cea mai bună și frumoasă fată din lume. Te iubesc până la sfârșitul Galaxiei și înapoi. Mulțumim enorm tuturor prietenilor noștri care au venit și au petrecut alături de noi.”, a scris acesta pe rețelele de socializare.

În prezent, Bubu Cernea se bucură din plin de rolul de soț și își răsfață soția mereu. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă și sunt apreciați de publicul autohton.

Fiul Crinei Mardare s-a făcut remarcat în muzică și actorie, fiind și membru fondator și toboșar al celebrei trupe Lala Band.

La vârsta de 28 de ani, Bubu Cernea are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară împlinit alături de frumoasa lui soție. Artistul s-a căsătorit recent cu Elena Mogîldea, femeia care i-a cucerit inima.

Adauga un comentariu