Cancan ultimă oră

Bunica lui Alex Velea continuă seria dezvăluirilor: „Eu din casa asta plec moartă, nu le-o dau”

Publicat: 29 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bunica lui Alex Velea continuă seria dezvăluirilor Eu din casa asta plec moartă nu le-o dau
Bunica artistului Alex Velea mărturisește faptul că ar fi fost uitată atât de către nepotul ei, dar și de fiu și noră. De câțiva ani, nu ar mai fi fost vizitată și nici ajutată de aceștia.

Bunica artistului Alex Velea mărturisește faptul că ar fi fost uitată atât de către nepotul ei, dar și de fiu și noră. De câțiva ani, nu ar mai fi fost vizitată și nici ajutată de aceștia. Astăzi, în cadrul unei emisiuni de televiziune, aceasta a făcut noi dezvăluiri legate de copilăria artistului. Bunica lui este cea care l-a învățat să facă primii pași!

Bunica lui Alex Velea este cea care l-a învățat pe acesta să facă primii pași, atunci când artistul era mic. Chiar dacă, la vârste fragede, făcea „năzbâtii”, Alex Velea a crescut sub ochii bunicii sale. Întrebată dacă este încântată de muzica pe care artistul o produce și o cântă, aceasta nu s-a arătat foarte mulțumită.

”Eu l-am învățat primii pași. (…) Nu mânca orice și eu l-am păcălit. Nu mânca roșie, brânză. L-am făcut să mănânce, îi ziceam că eram mare bucătăreasă. (…) Prostii… bătea copiii. Eu ieșeam cu scaunul afară și stăteam. L-a bătut pe un copil… el a avut dreptate. Făcea toate nebuniile. (…) Eu nu l-am bătut. Ce sfat să-i dau? Degeaba, că nu s-a înțeles. Nu îmi place (n.r. cum cântă nepotul ei, Alex Velea). E treaba lui, ce făcea. A fost foarte deștept, mai deștept ca tatăl lui. Alexandru învăța. A fost deștept și este, dar s-a încântat cu cântece tâmpite și cu bani. Nu mă mai interesează”, a spus bunica lui Alex Velea în vârstă de 86 de ani.

Bunica lui Alex Velea nu este încântată de actul artistic al nepotului ei

De asemenea, bunica lui Alex Velea susține că seara trecută a fost sunată de către nora ei. De asemenea, aceasta nu dorește să se mute din casa din Craiova.

”A sunat de aseară încontinuu și am răspus o dată. Ce vrei fată, ce vrei? Acum ai vrut să vorbești. Găsea el o năroadă. Și eu din casa asta plec moartă, nu le-o dau. (…) Care nepot, ce nepot, mă? El nu a auzit că mama lui a vorbit cu mine și m-a făcut proastă? Mâine îi iau tablourile și le pun dincolo, să nu o mai văd în fața mea”, a continuat ea seria dezvăluirilor într-o emisiune de televiziune.

Adauga un comentariu