Actualitate

Ca pe vremea Securității! Prefectul USR-ist al Timișului a comandat un flagrant cu clienți falși la un restaurant

Publicat: 23 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ca pe vremea Securității Prefectul USR-ist al Timișului a comandat un flagrant cu clienți falși la un restaurant
USR Timiș a organizat un flagrant cu clienți falși în restaurantele din Timișoara

Scenariu care depășește orice fel de imaginatie in judetul Timiș. Oamenii de la Securitate ar fi invidiosi pe ceea ce au plănuit reprezentantii USR Timiș in frunte cu prefectul. Acestia au comandat un flagrant cu clienti falși la un restaurant iar o consilieră locală USR s-a dus la fața locului si le-a spus Jandarmilor să nu ii amendeze pe acestia.

Strategia pusă la cale de USR putea fi cu succes implementată pe vremea comunistilor. Acestia au rugat câtiva clienti falsi ca să rezerve o masă si apoi au mers la restaurant cu Jandarmeria.

Clienti falși puși de USR-isti pentru a verifica comerciantii

USR Timis a gandit o strategie desprinsă din filme dar si din perioada comunistă. Acestia au decis să pună mai multi clienti falsi să rezerve o masă la un restaurant-hotel. O parte dintre restaurantele hotelurilor din oraș au incalcat regulile si au primit clientii mai sus mentionati. Clientii falsi au rezervat masa respectivă iar ulterior, reprezentantii USR Timiș au chemat Jandarmeria. Ba mai mult, consiliera locală USR – Ana Munteanu a mers la fața locului cu jandarmii pentru a se asigura că falșii clienti nu sunt amendati. Desigur, aceasta nu are niciun drept legal de le spune oamenilor legii pe cine să amendeze si pe cine nu. Totusi, Ana Munteanu a iesit din casă fără declaratia pe propria răspundere iar cand a fost intrebată despre ea, aceasta a spus că se deplasează in interes de serviciu:

„Am fost în interes de serviciu. Având în vedere că Del Corso este una dintre societăţile care ne-a făcut o adresă cum că sunt închişi, eu m-am dus la faţa locului ca să pot să iau o decizie după aceea”, a declarat Ana Munteanu pentru „Adevărul”.

Consiliera USR a recunoscut că persoane pe care le cunoştea au făcut o rezervare tocmai pentru a demonstra că în restaurant nu se respectă legea. De altfel, Ana Munteanu a declarat că a intrat cu jandarmii în restaurant ca să se asigure că „figuranţii” nu sunt amendaţi.

Jandarmii au mers la local la ordinul prefectului

Continuarea declaratiei intrece orice limită a legii. Consiliera USR-istă le-a spus jurnalistilor că jandarmii au mers la fata locului la ordinul prefectului. Aceasta sustine că și ea s-a deplasat la fața locului pentru a se asigura că falșii clienți nu primesc amendă, lucru care contravine oricărei legi aflate in vigoare.

„Jandarmii nu au mers acolo la ordinul meu. Jandarmii au mers în urma unei sesizări, la ordinul prefectului. Cu o zi înainte se făcuse o rezervare pentru patru persoane. Acceptă rezervări doar la faţa locului. Patru persoane s-au aşezat la masă. Îi cunoşteam. Am fost acolo alături de jandarmi ca să mă asigur că ei nu vor primi nicio amendă, ci că ei sunt cei care ne-au ajutat şi au sesizat că se întâmplă o ilegalitate”, a declarat consiliera USR.

Scandal pe carantinarea Timișoarei

Orașul Timișoara se află, în aceste momente în carantină. Totuși, carantinarea acestuia a iscat un scandal la nivel înalt, dar și la nivel local. De exemplu, primarul Dominic Fritz și Alin Nica, președintele CJ Timiș s-au certat pe această temă. Pe măsură ce Dominic Fritz susținea carantinarea, Alin Nica nu dorea acest lucru.

De altfel, decizia lui Raed Arafat de a prelungi carantina în Timișoara a creat, în spațiul public, zeci de reacții negative.

Adauga un comentariu